Ne dozvoli da te Kličko čeka!

Aktuelni svetski šampion u teškoj kategoriiji, Tajson Fjuri nije se pojavio na konferenciji za medije i to za revanš meč sa ukrajinskim kolosem.

Ostali sportovi 14.09.2016 | 18:15
Ne dozvoli da te Kličko čeka!
Tajson Fjuri zaista počinje da nervira sve živo, čak i njegove navijače. Neobično ponašanje, pre svega preterana ležernost dovode ga često u neobične situacije.

Poslednjji primer je možda i najdrastičniji pošto se britanski bokser nije pojavio na konferenciji za štampu na kojoj je najavljen njegov revanš sa Vladimirom Kličkom. U pitanju je naravno borba za šampionske pojaseve teške kategorije u WBA i WBO verzijama, a Fjuri, to jest njegov menadžer izneli su niz smešnih opravdanja. Kako se navodi, Fjuri je krenuo na konferenciju za medije, ali ga je prvo zadržala neverovatna saobraćajna gužva, te se auto pokvario, a na kraju nije mogao ni da javi da kasni pošto mu je crkla baterija na mobilnom telefonu.

Na sve to, Kličko koji je naravno ispoštovao medije, ali i protivnika te se pojavio u naznačeno vreme na naznačenom mestu, samo je prevrnuo očima. Zna dobro sa kakvim čudakom se uhvatio u kolo i ostaje mu samo da skuplja bes i isprazni ga na Tajsonu 29. oktobra u Mančesteru.

Inače, ovaj meč je već odlagan, prvo zbog navodne povrede Fjurija, a potom i zato što je bio pozitivan na anabolični steroid, nandrolon. I kako to biva sa čuvenim sportistima iz velikih zemalja, na dopingovanje mu se praktično zaboravilo, pošto će biti saslušan tek krajem godine posle borbe, a testove će do meča obavljati Svetska anti-doping agencija, i to nasumično na insistiranje Klička.

Tajson Fjuri prošlog novembra je preuzeo titule od 40-godišnjeg Klička pošto su mu sudije nakon 12 rundi borbe u Dizeldorfu dale nepodeljenu prednost.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar