Maksimović ide u London, ali ne u Čelsi?!

Hrvatski stručnjak Slaven Bilić bi mogao da reši nesuglasice Siniše Mihajlovića i Nikole Maksimovića tako što će srpskog štopera dovesti u svoj Vest Hem.

Fudbal 19.08.2016 | 20:00
Maksimović ide u London, ali ne u Čelsi?!
Već četvrti uzastopni prelazni rok traje saga oko odlaska Nikole Maksimovića iz Torina.

Srpski štoper je prethodna tri puta bio blizu promene kluba, ali se uvek nešto izjalovilo, najčešće bi Torino bio taj koji traži previše za "slobodu" Maksimovića, a on je ovoga puta odlučan u nameri da se to ne ponovi.

Iz tog razloga je i napustio pripreme italijanskog kluba i otišao u Beograd odakle čeka transfer.

Zbog toga se naljutio i njegov trener Siniša Mihajlović, koji mu je poručio da će snositi posledice zbog takvog neprofesionalnog postupka, a lista klubova koji su zainteresovani za Maksimovića je sve duža i duža, pa će biti interesantno videti šta će klub sa severa Italije odlučiti.

Posle Napolija i Čelsija, koji nikako ne mogu da se dogovore oko Maksimovića i Kulibaija, u trku za Nikolin potpis neočekivano se umešao i Slaven Bilić koji želi da vidi ovog defanzivca u Vest Hemu.

Prema pisanju engleskog tabloida "San" ovaj klub želi da pojača konkurenciju na mestu štopera, a Slaven Bilić vidi Maksimovića kao idealnog partnera Vinstonu Ridu u centru odbrane, ali će za njegov otkup morati da plati sumu od 20 miliona funti.

Torinu se nije žurilo sa prodajom Maksimovića pošto on ima ugovor na još četiri godine, a u toku ovog prelaznog roka već su se odrekli njegovog doskorašnjeg partnera u odbrani Kamela Glika koji je prešao u Monako i pitanje je kako bi navijači prihvatili ovu "rasprodaju".

Do kraja prelaznog roka ostalo je još dve nedelje, a videćemo ko će popustiti...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar