Максимовић иде у Лондон, али не у Челси?!

Хрватски стручњак Славен Билић би могао да реши несугласице Синише Михајловића и Николе Максимовића тако што ће српског штопера довести у свој Вест Хем.

Фудбал 19.08.2016 | 20:00
Максимовић иде у Лондон, али не у Челси?!
Већ четврти узастопни прелазни рок траје сага око одласка Николе Максимовића из Торина.

Српски штопер је претходна три пута био близу промене клуба, али се увек нешто изјаловило, најчешће би Торино био тај који тражи превише за "слободу" Максимовића, а он је овога пута одлучан у намери да се то не понови.

Из тог разлога је и напустио припреме италијанског клуба и отишао у Београд одакле чека трансфер.

Због тога се наљутио и његов тренер Синиша Михајловић, који му је поручио да ће сносити последице због таквог непрофесионалног поступка, а листа клубова који су заинтересовани за Максимовића је све дужа и дужа, па ће бити интересантно видети шта ће клуб са севера Италије одлучити.

После Наполија и Челсија, који никако не могу да се договоре око Максимовића и Кулибаија, у трку за Николин потпис неочекивано се умешао и Славен Билић који жели да види овог дефанзивца у Вест Хему.

Према писању енглеског таблоида "Сан" овај клуб жели да појача конкуренцију на месту штопера, а Славен Билић види Максимовића као идеалног партнера Винстону Риду у центру одбране, али ће за његов откуп морати да плати суму од 20 милиона фунти.

Торину се није журило са продајом Максимовића пошто он има уговор на још четири године, а у току овог прелазног рока већ су се одрекли његовог доскорашњег партнера у одбрани Камела Глика који је прешао у Монако и питање је како би навијачи прихватили ову "распродају".

До краја прелазног рока остало је још две недеље, а видећемо ко ће попустити...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар