Mec gledao Srnića!

Krilni fudbaler Crvene zvezde na meti francuskog kluba.

Fudbal 08.08.2016 | 18:30
Mec gledao Srnića!
Posle sezone provedene u drugoligaškom društvu, Mec se vratio među najbolje francuske klubove, a da mu se ne bi ponovio epilog iz 2015. godine, rešio je da se pojača.

Pisali smo već da su predstavnici Meca doputovali u Beograd da gledaju duel Crvene zvezde i Ludogoreca, a saznajemo da im je na skeneru bio krilni fudbaler crveno-belih, Slavoljub Srnić.

Srnić je u Zvezdu stigao prošlog leta iz Čukaričkog i ima ugovor do kraja juna 2018. godine, međutim, posle dovođenja Pabla Moučea i Džona Ruiza, moguće je da rukovodstvo srpskog šampiona pristane da pusti 24-godišnjeg fudbalera, jer se njegova vrednost procenjuje na oko 2.000.000 evra.

Ta cifra sigurno bi značila crveno-belima posle neuspeha u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali ukoliko ekipa Miodraga Božovića uspe da premosti prepreku na putu ka grupnoj fazi Lige Evrope, za očekivati je da Srnić, ipak, ostane još neko vreme u klubu.

Videćemo i koliko su zaista "zagrizli" Francuzi, kojima prvenstvo počinje 13. avgusta. Mec u prvom kolu igra kod kuće protiv Lila, a već u drugom čeka ga gostovanje protiv Pari Sen Žermena.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar