Dok Venger ne ode, Arsenal neće osvojiti titulu!

Nekadašnji centarfor Čelsija, Blekburna i Seltika javno rekao ono što mnogi misle!

Fudbal 08.08.2016 | 17:30
Dok Venger ne ode, Arsenal neće osvojiti titulu!
Teško je navijačima Arsenala ovog leta. Najavljivale su se bombe, a jedva da je pukla petarda. Od zvučnih pojačanja došao je samo Granit Džaka. U to ime oglasio se nekadašnji napadač Seltika i Čelsija Kris Saton koji tvrdi da Arsen Venger mora da napusti klupu Arsenala, kako bi klub ponovo video titulu Premijer lige. Popularni Profesor se sa Tobdžijama popeo triput na tron engleskog šampionata, poslednji put  u sezoni 2003/2004.

„Brinem se za Arsenal. Ponovo. Ne pokazuju nikakvu ambiciju u prelaznom roku. Navijači su razočarani Vengerom i upravom. Verovatno misle ’Ljudi u upravi su rekli da neće trošiti, mora da su prezadovoljni zbog toga“, rekao je Saton za Bi-Bi-Si Fajv.

Engleski centarfor, koji se 1995. godine okitio titulom Premijer lige u dresu Blekburna, tvrdi da Arsenal neće opet osvojiti titulu dokle god je menadžer francuski stručnjak.

„Da sam navijač Arsenala razmišljao bih ovako ’Opet ćemo biti među prve četiri ekipe, ali nećemo osvojiti ništa’. Imali su sjajnu priliku prošle sezone da se popnu na tron, ali nisu uspeli. Prelazni rok je uveliko u toku, a oni ne troše novac. A onda se osvrnete oko sebe i vidite Mančester Junajted i Mančester Siti koji imaju jasnu nameru i ne odustaju sa dovođenjem pojačanja. Ako Venger ne ode, Arsenal  neće ponovo osvojiti Premijer ligu“, podvukao je Saton.

Ne treba zaboraviti da se sve glasnije govori da će ofanzivac Lestera Rijad Marezpojačati Tobdžije. Kamen spoticanja u realizaciji ovog transfera je cena Alžirca od 50.000.000 evra. Ipak, ako bi došlo do dogovora, drugim bi očima mnogi posmatrali Arsenal...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar