Bogdanovićevo "hvala" Hrvatskoj zbog očajnog prevoza!

Najbolji hrvatski košarkaši nisu mogli pošteno ni da ispruže noge na letu iz Rima ka Buenos Airesu.

Košarka 29.07.2016 | 15:15
Bogdanovićevo "hvala" Hrvatskoj zbog očajnog prevoza!
Reprezentacija Hrvatske plasirala se na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru, pošto je na kvalifikacionom turniru u Torinu savladala jake selekcije Grčke i domaćina Italije.

Za tim koji, objektivno, nema više od pet-šest igrača visoke klase i kojeg mesecima nije želeo da preuzme nijedan trener, pre nego što se posla prihvatio Aleksandar Petrović, samo prisustvo na najvećoj smotri svetskog sporta biće izuzetan uspeh, koji se graniči sa podvigom.

Hrvatski košarkaši zbog toga su očekivali adekvatan tretman nadležnih, u smislu uslova za pripreme, ali su već na putu za Južnu Ameriku doživeli razočaranje.

Njihov lider i najzvučnije ime, Bojan Bogdanović, objavom na Facebooku je javnosti pokušao da skrene pažnju kako su se reprezentativci "proveli" na letu od Rima do Buenos Airesa.

Tamo će "vatreni" od petka do ponedeljka učestvovati na jakom pripremnom turniru za OI, zajedno sa našom reprezentacijom, Argentinom i Francuskom.

"Hvala Hrvatskom košarkaškom savezu i Hrvatskom olimpijskom odboru što su se potrudili i priuštili nam komfor kakav zaslužujemo na putu od 32 sata. Uslovi su nam uvek bili na nivou", uz očiglednu dozu ironije napisao je bek Bruklin Netsa.

Hrvati će u Riju pokušati da se plasiraju u četvrtfinale iz grupe u kojoj su još Španija, Litvanija, Brazil, Argentina i Nigerija.

Drugu grupu čine SAD, Srbija, Francuska, Australija, Venecuela i Kina.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar