Богдановићево "хвала" Хрватској због очајног превоза!

Најбољи хрватски кошаркаши нису могли поштено ни да испруже ноге на лету из Рима ка Буенос Аиресу.

Кошарка 29.07.2016 | 15:15
Богдановићево "хвала" Хрватској због очајног превоза!
Репрезентација Хрватске пласирала се на Олимпијске игре у Рио де Жанеиру, пошто је на квалификационом турниру у Торину савладала јаке селекције Грчке и домаћина Италије.

За тим који, објективно, нема више од пет-шест играча високе класе и којег месецима није желео да преузме ниједан тренер, пре него што се посла прихватио Александар Петровић, само присуство на највећој смотри светског спорта биће изузетан успех, који се граничи са подвигом.

Хрватски кошаркаши због тога су очекивали адекватан третман надлежних, у смислу услова за припреме, али су већ на путу за Јужну Америку доживели разочарање.

Њихов лидер и најзвучније име, Бојан Богдановић, објавом на Фацебооку је јавности покушао да скрене пажњу како су се репрезентативци "провели" на лету од Рима до Буенос Аиреса.

Тамо ће "ватрени" од петка до понедељка учествовати на јаком припремном турниру за ОИ, заједно са нашом репрезентацијом, Аргентином и Француском.

"Хвала Хрватском кошаркашком савезу и Хрватском олимпијском одбору што су се потрудили и приуштили нам комфор какав заслужујемо на путу од 32 сата. Услови су нам увек били на нивоу", уз очигледну дозу ироније написао је бек Бруклин Нетса.

Хрвати ће у Рију покушати да се пласирају у четвртфинале из групе у којој су још Шпанија, Литванија, Бразил, Аргентина и Нигерија.

Другу групу чине САД, Србија, Француска, Аустралија, Венецуела и Кина.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар