Uhapšen zbog sumnje da je pucao na Beka

Beogradska policija uhapsila je danas 38. godišnjeg A.Z. iz Beograda zbog sumnje da je 14. novembra 2014. pucao u biznismena Milana Beka, piše Politika.

Srbija 19.07.2016 | 07:24
Uhapšen zbog sumnje da je pucao na Beka
Prema navodima lista, A.Z. se tereti za krivično delo pokušaj ubistva, a posle saslušanja danas po podne određeno mu je policijsko zadržavanja do 48 sati.

U Rešenju o policijskom zadržavanju, on se sumnjiči da je sa više nepoznatih osoba pokušao da ubije Beka tako što je "u njega ispalio više projektila i tom prilikom mu naneo teške povrede opasne po život".

Prema navodima lista, A.Z. koji je ranije sumnjičen za teška krivična dela uhapšen je na osnovu DNK, jer je, pre sedam dana kada je pušten iz pritvora zbog optužbi za otmicu, ranjen u ruku kada su nepozata lica pucala na njega.

A obzirom na to da je od ranije poznat policiji, ali i sumnje da ima veze sa pokušajem ubistva Beka, inspektori su tokom uviđaja ovog dela uzeli njegov DNK. Upoređivanjem tog i biološkog nalaza iz baze MUP-a, inspektori su zaključili da reč o istoj osobi, navela je Politika.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

os

19.07.2016 08:25

Biznismena ili kriminalca?

ODGOVORITE
Name

zašto

19.07.2016 09:13

Zašto Legijina slika,nije valjda opet on neki puč u pripremi ili mu pakuju još nešto!?

ODGOVORITE