Ljubavna poruka za početak ispitnog roka

Samo još jednu priliku mi pruži, sada kada znam da u ovom ispitnom roku želim za ruku da te držim...

Republika Srpska 14.06.2016 | 11:34
Ljubavna poruka za početak ispitnog roka
Zamislite samo koliko je teško usredsrijediti se na komplikovano gradivo u trenutku kada vam ljubavni leptirići lete oko glave. A baš u studentskim godinama ti neugledni crvići koje svi nosimo u sebi, gotovo svakodnevno se pretvaraju u leptire najšarenijih boja. I lete bez naše kontrole!

Junsko-julski spitni rok na fakultetima Univerziteta u Banjoj Luci, koji počinje 13. juna, a završava 15. jula, našim studentima ne donosi samo nove obaveze i probleme sa učenjem, već im komplikuje i emotivni život.Treba učiti, ali kako kad su misli tamo negdje gdje ih srce šalje na tajni zadatak. Jedna takva situacija dogodila se u priči koja slijedi.

Naime, studentkinja iz Banjaluke nas je zamolila da objavimo njeno pismo u kojem se obraća svom dečku i traži od njega još jednu šansu za njihovu ljubavnu vezu koja je negdje i nekad prekinuta. Pismo je simpatično, pročitajte ga! 

Dragi moj,

Da vjetar više ne bi nosio pisma ispred tvoga praga, ili me tvoja gazdarica ne daj bože jurila metlom zbog nekog grafita, ja ti ostavljam ovu poruku ovdje, jer znam da će naći put do tebe, iako ti laptop u pripravnosti nije.

Ako slučajno navratiš u studentski dom, znaj da je tu još uvijek neko tvoj, čeka te.

Molim te, daj mi priliku da ispravim učinjene greške, ispitni rok počinje. Dovoljno je da se javiš i kažeš da je sve OK, i možeš dodati da mi samo sada ove gluposti praštaš i da se to više neće ponoviti. Nećeš valjda dopustiti da ljubav koja se tako nježno rodi, ugine jer smo u različito vrijeme tvrdoglavi, ne poklapaju nam se želje kao ni horoskop kod blizanaca...

Ne želim da te izgubim, a ti nisi toliko glup da me ispustiš...

Samo još jednu priliku mi pruži, sada kada znam da u ovom ispitnom roku želim za ruku da te držim...

Izvor: Istinito
 

 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

***

14.06.2016 13:16

Moli te, samo joj jos jednu priliki pruzi, onda ce cijeli zivot da te ruzi...!

ODGOVORITE