Љубавна порука за почетак испитног рока

Само још једну прилику ми пружи, сада када знам да у овом испитном року желим за руку да те држим...

Република Српска 14.06.2016 | 11:34
Љубавна порука за почетак испитног рока
Замислите само колико је тешко усредсриједити се на компликовано градиво у тренутку када вам љубавни лептирићи лете око главе. А баш у студентским годинама ти неугледни црвићи које сви носимо у себи, готово свакодневно се претварају у лептире најшаренијих боја. И лете без наше контроле!

Јунско-јулски спитни рок на факултетима Универзитета у Бањој Луци, који почиње 13. јуна, а завршава 15. јула, нашим студентима не доноси само нове обавезе и проблеме са учењем, већ им компликује и емотивни живот.Треба учити, али како кад су мисли тамо негдје гдје их срце шаље на тајни задатак. Једна таква ситуација догодила се у причи која слиједи.

Наиме, студенткиња из Бањалуке нас је замолила да објавимо њено писмо у којем се обраћа свом дечку и тражи од њега још једну шансу за њихову љубавну везу која је негдје и некад прекинута. Писмо је симпатично, прочитајте га! 

Драги мој,

Да вјетар више не би носио писма испред твога прага, или ме твоја газдарица не дај боже јурила метлом због неког графита, ја ти остављам ову поруку овдје, јер знам да ће наћи пут до тебе, иако ти лаптоп у приправности није.

Ако случајно навратиш у студентски дом, знај да је ту још увијек неко твој, чека те.

Молим те, дај ми прилику да исправим учињене грешке, испитни рок почиње. Довољно је да се јавиш и кажеш да је све ОК, и можеш додати да ми само сада ове глупости прашташ и да се то више неће поновити. Нећеш ваљда допустити да љубав која се тако њежно роди, угине јер смо у различито вријеме тврдоглави, не поклапају нам се жеље као ни хороскоп код близанаца...

Не желим да те изгубим, а ти ниси толико глуп да ме испустиш...

Само још једну прилику ми пружи, сада када знам да у овом испитном року желим за руку да те држим...

Извор: Истинито
 

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

***

14.06.2016 11:16

Моли те, само јој јос једну прилики прузи, онда це цијели зивот да те рузи...!

ОДГОВОРИТЕ