Ljepše vrijeme ćemo sačekati do vikenda

Na zapadu Republike Srpske danas oblačno vrijeme sa kišom. Jutarnja temperatura od 3 do 8. Najviša dnevna od 7 do 10 stepeni.

Bosna i Hercegovina 22.03.2016 | 07:33
Ljepše vrijeme ćemo sačekati do vikenda

Na istoku takođe oblačno sa obilnim padavinama. Minimalna temperatura od 3 do 8,maksimalna dnevna od 7 do 13 stepeni Celzijusovih.

Na jugu Hercegovine popodne može da se očekuje mjestimično prestanak padavina i razvedravanje. Jutarnja temperatura od 5 do 10,najviša dnevna od 11 do 18.

U ostalim djelovima BiH oblačno i kišovito vrijeme, na planinama snijeg. Vjetar slab promjenljivog pravca. Jutarnja temperatura u intervalu od 3 do 8, na jugu do 10. Najviša dnevna od 7 do 13, na jugu do 18.

Oblačnost se zadržava iznad našeg područja. I sutra oblačno sa kišom, na planinama sa snijegom.

U četvrtak obilne padavine na zapadu zemlje, a tokom noći četvrtak na petak postepeni prestanak padavina i razvedravanje.

U petak stabilnije vrijeme, pretežno sunčano, osim u višim predjelima gdje će i dalje padati snijeg. Jutarnja temperatura u manjem padu, a najviša dnevna neće prelaziti 10 podeljak.

Za vikend sunčano i toplije.

BIOPROGNOZA

Zbog uticaja ciklona iznad našeg područja, očekuje se relativno nepovolјna biometeorološka situacija za hronične bolesnike. Najizraženije će biti meteoropatske reakcije u formi nervoze, glavobolјe i bolova u kostima.

BN TV

Komentari / 0

Ostavite komentar