Sin Velje Ilića završio na ušivanju

Tuča u noćnom klubu "Emporio", u kom je napadnut Jovan Ilić. Ministrovog sina i njegovo društvo posle svađe oko devojke napala grupa alkoholisanih momaka.

Srbija 14.03.2016 | 20:20
Sin Velje Ilića završio na ušivanju

Sin ministra Velimira Ilića - Jovan (19) pretučen je u nedelju uveče u čačanskom noćnom klubu "Emporio" u Pivarskoj ulici.

Njega je, kako saznajemo, flašom u glavu udario zasad nepoznati mladić, koji se posle napada dao u bekstvo. Jovan je prebačen u urgentni centar čačanske bolnice, gde mu je rana na glavi ušivena sa tri kopče. Posle detaljnih lekarskih analiza, otpušten je na kućno lečenje.

Prema našim saznanjima, ministrov sin je u lokalu bio sa svojim društvom.

Nedaleko od njih bila je grupa mladića, a pojedinci su bili u vidno alkoholisanom stanju. U jednom trenutku došlo je do žestoke rasprave između grupe momaka, a uzrok je bila svađa oko jedne od devojaka.

Ubrzo posle razmenjenih uvredljivih reči i počela je tuča, kada su nepoznati mladići, a među njima i J. K. (22) nasrnuli na društvo u kojem je bio i Veljin sin.

On je pokušao da ih razdvoji i smiri situaciju, ali je, nažalost, zadobio udarac u glavu praznom flašom. Odmah je došla interventna policija i više mladića je ispitano u vezi sa celim događajem, ali niko od njih nije uhapšen.

"Sve se dogodilo oko pola dva po ponoći. Čuo sam zavijanje sirena i video sam rotaciona svetla. Pogledao sam kroz prozor i video veliki broj policajaca, koji su bukvalno blokirali ceo kvart. Bilo je dosta vike, neke devojke su plakale...", kazao nam je jedan od stanovnika u susednoj zgradi u Pivarskoj ulici.

Izvor: Novosti

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Patriota

14.03.2016 22:16

Pa ko je zasluzio neka nije svetac ako je Ministrov sin ako nije kriv onda tzilaštvo teba da proradi .

ODGOVORITE
Name

DNS

16.03.2016 07:39

Mi iz DNS smo prepoznali Jovana Ilića i znamo da je to dobar momak.

ODGOVORITE