Син Веље Илића завршио на ушивању

Туча у ноћном клубу "Емпорио", у ком је нападнут Јован Илић. Министровог сина и његово друштво после свађе око девојке напала група алкохолисаних момака.

Србија 14.03.2016 | 20:20
Син Веље Илића завршио на ушивању

Син министра Велимира Илића - Јован (19) претучен је у недељу увече у чачанском ноћном клубу "Емпорио" у Пиварској улици.

Њега је, како сазнајемо, флашом у главу ударио засад непознати младић, који се после напада дао у бекство. Јован је пребачен у ургентни центар чачанске болнице, где му је рана на глави ушивена са три копче. После детаљних лекарских анализа, отпуштен је на кућно лечење.

Према нашим сазнањима, министров син је у локалу био са својим друштвом.

Недалеко од њих била је група младића, а појединци су били у видно алкохолисаном стању. У једном тренутку дошло је до жестоке расправе између групе момака, а узрок је била свађа око једне од девојака.

Убрзо после размењених увредљивих речи и почела је туча, када су непознати младићи, а међу њима и Ј. К. (22) насрнули на друштво у којем је био и Вељин син.

Он је покушао да их раздвоји и смири ситуацију, али је, нажалост, задобио ударац у главу празном флашом. Одмах је дошла интервентна полиција и више младића је испитано у вези са целим догађајем, али нико од њих није ухапшен.

"Све се догодило око пола два по поноћи. Чуо сам завијање сирена и видео сам ротациона светла. Погледао сам кроз прозор и видео велики број полицајаца, који су буквално блокирали цео кварт. Било је доста вике, неке девојке су плакале...", казао нам је један од становника у суседној згради у Пиварској улици.

Извор: Новости

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Патриота

14.03.2016 22:16

Па ко је заслузио нека није светац ако је Министров син ако није крив онда тзилаштво теба да проради .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДНС

16.03.2016 07:39

Ми из ДНС смо препознали Јована Илића и знамо да је то добар момак.

ОДГОВОРИТЕ