Fudbaler Barselone poklanja semafor Radniku (BN)!

Bijeljinski Radnik dobiće na poklon elektronski semafor od hrvatskog reprezentativca i člana Barselone Ivana Rakitića, inače velikog prijatelja aktuelnog predsjednika Bijeljinaca Mladena Krstajića.

Fudbal 07.03.2016 | 22:40
Fudbaler Barselone poklanja semafor Radniku (BN)!

Od ekipa koja se bori za opstanak, Mladen Krstajić doveo je bijeljinski Radnik do respektabilnog kluba koji je na pragu izlaska na međunarodnu scenu.

Osim formiranja kvalitetnog igračkog kadra, stručnog štaba i upravljačkog tijela Semberaca, nekadašnji fudbaler beogradskog Partizana i srpske reprezentacije uradio je mnogo toga i na sanaciji Gradskog stadionu u Bijeljini.

Nedavno je najavljeno postavljanje reflektora, kako bi Radnik mogao igrati noćne utakmice, a na Facebook stranici bijeljinskog premijerligaša sada se pojavila informacija da će stadion uskoro krasiti i elektronski semafor.

Njega će Radniku pokloniti, ni manje ni više nego fudbaler Barselone i reprezentativac Hrvatske Ivan Rakitić, koji je veliki prijatelj sa Mladenom Krstajićem, još iz vremena kada su ova dva fudbalera zajedno nastupali u Šalkeu.

Evo šta stoji na Facebook stranici Radnika....

SJAJNE VESTI ZA BIJELJINU

Gradski stadion u Bijeljini će uskoro dobiti novi semafor, koji ispunjava sve evropske standarde. Sponzor je ni manje ni više nego prvotimac Barselone i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić. Hvala ti, majstore!

PS. Fotografija je od pre nekoliko godina, dok su Rakitić i predsednik našeg kluba Mladen Krstajić bili saigrači u nemačkom Šalkeu. Na fotografiji se takođe nalazi i inicijator ove ideje Petar Stević.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Dejan

07.03.2016 21:50

Svaka cast! Ovakve vesti trebaju puniti novine i portale. Hvala ti majstore. Naravno i na ovo ce nacionalisti odgovoriti u svom zargonu.

ODGOVORITE
Name

Samo vi

07.03.2016 22:10

Samo vi sportisti mozete vratiti nadu u zajednicki zivot,jeste da nemam veze sa semoforima al ok i to je nesto sta je god znaci boljitku i napretku

ODGOVORITE
Name

Dejv

08.03.2016 07:08

Vise niko ne treba tražiti zajednički život i "bratstvo i jedinstvo", dovoljno su komsijski i ljudski odnosi, a sve preko nas opet vodi u utopiju. Pohvale Ivanu za ovaj sportski gest i eto srece da je vise ovakvih sportista.

Name

Drivuša

07.03.2016 22:10

Hvala Krle tebi i tvom prijatelju Ivanu na ovako ljepom gestu .

ODGOVORITE