Фудбалер Барселоне поклања семафор Раднику (БН)!

Бијељински Радник добиће на поклон електронски семафор од хрватског репрезентативца и члана Барселоне Ивана Ракитића, иначе великог пријатеља актуелног предсједника Бијељинаца Младена Крстајића.

Фудбал 07.03.2016 | 22:40
Фудбалер Барселоне поклања семафор Раднику (БН)!

Од екипа која се бори за опстанак, Младен Крстајић довео је бијељински Радник до респектабилног клуба који је на прагу изласка на међународну сцену.

Осим формирања квалитетног играчког кадра, стручног штаба и управљачког тијела Сембераца, некадашњи фудбалер београдског Партизана и српске репрезентације урадио је много тога и на санацији Градског стадиону у Бијељини.

Недавно је најављено постављање рефлектора, како би Радник могао играти ноћне утакмице, а на Фацебоок страници бијељинског премијерлигаша сада се појавила информација да ће стадион ускоро красити и електронски семафор.

Њега ће Раднику поклонити, ни мање ни више него фудбалер Барселоне и репрезентативац Хрватске Иван Ракитић, који је велики пријатељ са Младеном Крстајићем, још из времена када су ова два фудбалера заједно наступали у Шалкеу.

Ево шта стоји на Фацебоок страници Радника....

СЈАЈНЕ ВЕСТИ ЗА БИЈЕЉИНУ

Градски стадион у Бијељини ће ускоро добити нови семафор, који испуњава све европске стандарде. Спонзор је ни мање ни више него првотимац Барселоне и хрватски репрезентативац Иван Ракитић. Хвала ти, мајсторе!

ПС. Фотографија је од пре неколико година, док су Ракитић и председник нашег клуба Младен Крстајић били саиграчи у немачком Шалкеу. На фотографији се такође налази и иницијатор ове идеје Петар Стевић.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Дејан

07.03.2016 21:50

Свака цаст! Овакве вести требају пунити новине и портале. Хвала ти мајсторе. Наравно и на ово це националисти одговорити у свом заргону.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само ви

07.03.2016 22:10

Само ви спортисти мозете вратити наду у заједницки зивот,јесте да немам везе са семофорима ал ок и то је несто ста је год знаци бољитку и напретку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејв

08.03.2016 07:08

Висе нико не треба тражити заједнички живот и "братство и јединство", довољно су комсијски и људски односи, а све преко нас опет води у утопију. Похвале Ивану за овај спортски гест и ето среце да је висе оваквих спортиста.

Name

Дривуша

07.03.2016 22:10

Хвала Крле теби и твом пријатељу Ивану на овако љепом гесту .

ОДГОВОРИТЕ