Vijeira: Lijeva, desna ili glavom? Svejedno mi je!

Ugo Vijeira nastavlja svoju sezonu iz snova u dresu Crvene zvezde.

Fudbal 07.03.2016 | 22:00
Vijeira: Lijeva, desna ili glavom? Svejedno mi je!

Ne samo da je Crvena zvezda nastavila niz pobeda, i protiv Jagodine upisala 22. uzastopnu (3:1), nego je i Ugo Vijeira produžio svoju "malu seriju". Golom protiv Jagodine u nadoknadi vremena on je tako uspeo da na sedam uzastopnih utakmica postigne makar pogodak.

I već ih ima 17 ove sezone.

Videla se želja kod njega protiv "ćurana" i u nekim situacijama je verovatno i nervirao svoje saigrače zbog one "sebičnosti" koju ima svaki napadač, ali je na kraju uspeo da postigne pogodak koji je rešio dilemu pobednika u ovom meču.

"Ovo jeste sedma utakmica zaredom na kojoj sam postigao gol. To je svakako meni jako važno jer sam napadač, ali još mi je važnije da smo pobedili ponovo, 22. put zaredom. Od mene se i očekuje da tresem mreže. Nakon ovog 17. gola koji sam postigao, nastaviću da se trudim da ih postižem još. Ali, ponavljam, pobede tima su najvažnije", ponovio je Ugo Vijeira za oficijelni sajt kluba i podsetio na izjave koje su juče dali Damir Kahriman i Aleksandar Katai.

A, koji mu je omiljeni način za postizanje golova?

"Svejedno mi je kako ću da šutnem, da li levom nogom, desnom ili glavom. Bitno je samo da se mreža trese", bio je odgovor Portugalca.

Posebna motivacija je bila 71. rođendan Crvene zvezde, pa je Ugo Vijeira naročito pohvalio navijače za napravljenu atmosferu i obećao da će tim nastaviti da pobeđuje uz poruku: "Sve ovo nas motiviše i inspiriše".

Komentari / 0

Ostavite komentar