Вијеира: Лијева, десна или главом? Свеједно ми је!

Уго Вијеира наставља своју сезону из снова у дресу Црвене звезде.

Фудбал 07.03.2016 | 22:00
Вијеира: Лијева, десна или главом? Свеједно ми је!

Не само да је Црвена звезда наставила низ победа, и против Јагодине уписала 22. узастопну (3:1), него је и Уго Вијеира продужио своју "малу серију". Голом против Јагодине у надокнади времена он је тако успео да на седам узастопних утакмица постигне макар погодак.

И већ их има 17 ове сезоне.

Видела се жеља код њега против "ћурана" и у неким ситуацијама је вероватно и нервирао своје саиграче због оне "себичности" коју има сваки нападач, али је на крају успео да постигне погодак који је решио дилему победника у овом мечу.

"Ово јесте седма утакмица заредом на којој сам постигао гол. То је свакако мени јако важно јер сам нападач, али још ми је важније да смо победили поново, 22. пут заредом. Од мене се и очекује да тресем мреже. Након овог 17. гола који сам постигао, наставићу да се трудим да их постижем још. Али, понављам, победе тима су најважније", поновио је Уго Вијеира за официјелни сајт клуба и подсетио на изјаве које су јуче дали Дамир Кахриман и Александар Катаи.

А, који му је омиљени начин за постизање голова?

"Свеједно ми је како ћу да шутнем, да ли левом ногом, десном или главом. Битно је само да се мрежа тресе", био је одговор Португалца.

Посебна мотивација је била 71. рођендан Црвене звезде, па је Уго Вијеира нарочито похвалио навијаче за направљену атмосферу и обећао да ће тим наставити да побеђује уз поруку: "Све ово нас мотивише и инспирише".

Коментари / 0

Оставите коментар