Mičigen: Broj mrtvih porastao na sedam

U Mičigenu je u nasumičnoj pucnjavi sedam osoba preminulo. Poslednja žrtva je 14-godišnja djevojčica koju je nepoznati napadač ranio, pa je podlegla povredama. Pritvoren jedan osumnjičeni.

Svijet 21.02.2016 | 10:15
Mičigen: Broj mrtvih porastao na sedam

Zamjenik šerifa okruga Kalamazu Pol Matijas rekao je da je napadač stariji bijelac, star između 50 i 60 godina, a vozio je automobil tamno plave boje "ševrolet HHR".

Ubrzo je saopšteno da je jedna sumnjiva osoba uhapšena. Od troje ranjenih, jedna djevojčica je podlegla povredama (14), a druga (8) je u kritičnom stanju. "Noćas smo imali nekoliko pucnjava u okrugu i gradu Kalamazuu. Izgleda da su sve povezane. Imamo više mrtvih", kazao je Matijas za 24 Hour News 8.

Pucnjava se dogodila kasno sinoć po lokalnom vremenu na parkinzima na tri lokacije. Četvoro je ubijeno ispred restorana "Kreker Barel", a ostali kod salona automobila "Ford" i jednog stambenog kompleksa. Matijas je rekao za NBC da je, izgleda, "riječ o najgorem scenariju".

"Ovo su nasumična ubistva", objasnio je šerif. Među žrtvama su osmogodišnje dijete i njegov otac, ali ne navodi se da li su oni ubijeni ili ranjeni.

Izvor: Agencije

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

ABC

21.02.2016 15:56

UBICE GENI SU TO UBITI I TI SE ZOVE DEMOKRATIJA STO VAS OKEAN NE POTOPI DEGISE.

ODGOVORITE