Мичиген: Број мртвих порастао на седам

У Мичигену је у насумичној пуцњави седам особа преминуло. Последња жртва је 14-годишња дјевојчица коју је непознати нападач ранио, па је подлегла повредама. Притворен један осумњичени.

Свијет 21.02.2016 | 10:15
Мичиген: Број мртвих порастао на седам

Замјеник шерифа округа Каламазу Пол Матијас рекао је да је нападач старији бијелац, стар између 50 и 60 година, а возио је аутомобил тамно плаве боје "шевролет ХХР".

Убрзо је саопштено да је једна сумњива особа ухапшена. Од троје рањених, једна дјевојчица је подлегла повредама (14), а друга (8) је у критичном стању. "Ноћас смо имали неколико пуцњава у округу и граду Каламазуу. Изгледа да су све повезане. Имамо више мртвих", казао је Матијас за 24 Хоур Неwс 8.

Пуцњава се догодила касно синоћ по локалном времену на паркинзима на три локације. Четворо је убијено испред ресторана "Крекер Барел", а остали код салона аутомобила "Форд" и једног стамбеног комплекса. Матијас је рекао за НБЦ да је, изгледа, "ријеч о најгорем сценарију".

"Ово су насумична убиства", објаснио је шериф. Међу жртвама су осмогодишње дијете и његов отац, али не наводи се да ли су они убијени или рањени.

Извор: Агенције

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

АБЦ

21.02.2016 15:56

УБИЦЕ ГЕНИ СУ ТО УБИТИ И ТИ СЕ ЗОВЕ ДЕМОКРАТИЈА СТО ВАС ОКЕАН НЕ ПОТОПИ ДЕГИСЕ.

ОДГОВОРИТЕ