Klop ne odustaje od Markeca!

Cena skočila na više od 25.000.000, skauti na svakoj utakmici Fenera! U Istanbulu spremni da otkupe ugovor, ali je visoko obeštećenje nepremostiva prepreka.

 

Fudbal 04.02.2016 | 20:40
Klop ne odustaje od Markeca!

Dva gola i tri asistencije na 19 utakmica za Fenerbahče. Na prvi pogled ne toliko impresivno, ali ko je pažljivo pratio utakmice Kanarinaca iz ove sezone mogao je jasno da vidi da je Lazar Marković jedan od nosioca igre istanbulskog velikana. Stoga i ne čudi što su na Šukru Saračoglu stadionu voljni da otkupe njegov ugovor, ali se čini da to neće ići tako lako, jer Jirgen Klop ozbiljno razmatra opciju da srpskog internacionalca na leto vrati na Enfild.

Nekoliko informacija u prilog takvoj tvrdnji. Turski i engleski mediji navode da Liverpul na svakoj Fenerovoj utakmici ima skauta čiji je jedini zadatak da prati razvoj 21-godišnjeg krilnog fudbalera čija bi brzina već sada Klopu bila od velike koristi pošto mu baš ona trenutno nedostaje u poslednjoj trećini terena.

I pod broj dva, Fener se navodno već raspitivao o mogućnosti da trajno veže Markovića, ali je ubrzo shvatio da je to malo verovatno. Dnevnik Sabah, pozivajući se na izvore iz kluba, tvrdi da ljudi iz Liverpula kolegama sa Bosfora predočili da nisu baš radi da se odreknu popularnog Markeca čak ni ako bi Fenerbahče na ime obeštećenja spremio 25.000.000 evra koliko su ga Redsi platili Benfiki.

Tri gola i asistencija na 34 utakmice u prvom mandatu na Enfildu. Možda će drugi biti uspešniji.

Komentari / 0

Ostavite komentar