Vardi postaje najplaćeniji fudbaler u istoriji Lestera!

Golgeter Lisica potpisuje novi ugovor na tri i po godine sa nedeljnom platom od 80.000 evra!

Fudbal 03.02.2016 | 22:40
Vardi postaje najplaćeniji fudbaler u istoriji Lestera!

Zvezda Lestera Džejmi Vardi dobiće opasan zamajac za nastavak sezone, jer će vrlo uskoro potpisati novi, još plaćeniji ugovor sa Lisicama.

Već neko vreme lider Premijer lige i njegov vodeći napadač pregovaraju oko potpisivanja novog ugovora na tri i po godine, a značajan progres postignut je juče, poslednjeg dana prelaznog roka.

Vardi je bio potencijalna meta Čelsija i oba gradska rivala iz Mančestera tokom januara, ali će umesto transfera, uskoro potpisati novi još bolji ugovor sa Lesterom. Što je najvažnije, umesto dosadašnjih 53.000 evra nedeljno, nakon novog sporazuma zarađivaće čak 80.000 i nema sumnje da će Lisice napraviti sjajan posao sa njim.

Ovim dogovorom Džejmi Vardi će postati i najplaćeniji fudbaler u istoriji Lestera, pa će imati zasluženi status prve zvezde ovog kluba. Prethodni ugovor sa Lisicama 29-godišnji napadač je potpisao u leto 2014, ali su čelnici lidera engleske elite shvatili da bi njegovu sjajnu formu ove sezone trebalo da nagrade baš sada novim ugovorom.

Verovatno i da ne postoji bolji trenutak za blindiranje Vardija, od kojeg očekuje se da predvodi napad reprezentacije Engleske i na Evropskom prvenstvu u Francuskoj. Ipak, pre toga, moraće da se sa Lesterom izbori barem za plasman u Ligu šampiona, mada ni titula prvaka nije daleko, posebno jer su Lisice na vrhu tabele.

Komentari / 0

Ostavite komentar