Варди постаје најплаћенији фудбалер у историји Лестера!

Голгетер Лисица потписује нови уговор на три и по године са недељном платом од 80.000 евра!

Фудбал 03.02.2016 | 22:40
Варди постаје најплаћенији фудбалер у историји Лестера!

Звезда Лестера Џејми Варди добиће опасан замајац за наставак сезоне, јер ће врло ускоро потписати нови, још плаћенији уговор са Лисицама.

Већ неко време лидер Премијер лиге и његов водећи нападач преговарају око потписивања новог уговора на три и по године, а значајан прогрес постигнут је јуче, последњег дана прелазног рока.

Варди је био потенцијална мета Челсија и оба градска ривала из Манчестера током јануара, али ће уместо трансфера, ускоро потписати нови још бољи уговор са Лестером. Што је најважније, уместо досадашњих 53.000 евра недељно, након новог споразума зарађиваће чак 80.000 и нема сумње да ће Лисице направити сјајан посао са њим.

Овим договором Џејми Варди ће постати и најплаћенији фудбалер у историји Лестера, па ће имати заслужени статус прве звезде овог клуба. Претходни уговор са Лисицама 29-годишњи нападач је потписао у лето 2014, али су челници лидера енглеске елите схватили да би његову сјајну форму ове сезоне требало да награде баш сада новим уговором.

Вероватно и да не постоји бољи тренутак за блиндирање Вардија, од којег очекује се да предводи напад репрезентације Енглеске и на Европском првенству у Француској. Ипак, пре тога, мораће да се са Лестером избори барем за пласман у Лигу шампиона, мада ни титула првака није далеко, посебно јер су Лисице на врху табеле.

Коментари / 0

Оставите коментар