Abubakar stigao na Kipar: Nisam za to da idem, ali...

...ali ako treba da spasem Partizan - otići ću! "Nijednog trenutka nisam tražio da odem", rekao je kamerunski napadač koji se u utorak veče pridružio crno-belima.

Fudbal 03.02.2016 | 22:00
Abubakar stigao na Kipar: Nisam za to da idem, ali...

Partizan hoće, Abubakar Oumaru baš i ne bi. Makar tako kaže. Kamerunski napadač doputovao je u utorak poslepodne u Nikoziju, pridružio se klupskim drugovima u hotelu "Hilton park" i bez obzira na najave da bi karijeru mogao da nastavi u Kini, uverava da mu se put Azije - ne ide.
"Stvarno ne znam šta se dešava, ali ja nisam za to da idem bilo gde", poručio je Oumaru čim je stigao na Kipar.

Za njega su zainteresovana dva kineska kluba, međutim, bez obzira što je jedan od njih spreman da plati Partizanu 1.200.000 evra na ime obeštećenja, posao nije baš blizu realizacije.
"Ne mogu tek tako da završim sezonu u Partizanu. Bez trofeja. Voleo bih da ostanem, da pobedimo u derbiju, uzmemo Kup Srbije, ali ukoliko mi ljudi iz kluba kažu da idem onda ću da idem".

Razlozi su čisto ekonomske prirode, posle finansijskih nevolja u koje je Parni valjak upao posle činjenice da Andrija Živković nije prodat niti pristao na novi ugovor.
"Čitam po novinama, znam sa kakvim se problemima klub susreće i ukoliko bi trebalo da spasim klub - uradiću to. Pod uslovom da ponuda bude dobra i za mene i za Partizan. Nijednog trenutka nisam tražio da odem, međutim, klub je taj koji odlučuje", rekao je Oumaru koji ima ugovor sa crno-belima do juna 2017. godine.

Komentari / 0

Ostavite komentar