Абубакар стигао на Кипар: Нисам за то да идем, али...

...али ако треба да спасем Партизан - отићи ћу! "Ниједног тренутка нисам тражио да одем", рекао је камерунски нападач који се у уторак вече придружио црно-белима.

Фудбал 03.02.2016 | 22:00
Абубакар стигао на Кипар: Нисам за то да идем, али...

Партизан хоће, Абубакар Оумару баш и не би. Макар тако каже. Камерунски нападач допутовао је у уторак послеподне у Никозију, придружио се клупским друговима у хотелу "Хилтон парк" и без обзира на најаве да би каријеру могао да настави у Кини, уверава да му се пут Азије - не иде.
"Стварно не знам шта се дешава, али ја нисам за то да идем било где", поручио је Оумару чим је стигао на Кипар.

За њега су заинтересована два кинеска клуба, међутим, без обзира што је један од њих спреман да плати Партизану 1.200.000 евра на име обештећења, посао није баш близу реализације.
"Не могу тек тако да завршим сезону у Партизану. Без трофеја. Волео бих да останем, да победимо у дербију, узмемо Куп Србије, али уколико ми људи из клуба кажу да идем онда ћу да идем".

Разлози су чисто економске природе, после финансијских невоља у које је Парни ваљак упао после чињенице да Андрија Живковић није продат нити пристао на нови уговор.
"Читам по новинама, знам са каквим се проблемима клуб сусреће и уколико би требало да спасим клуб - урадићу то. Под условом да понуда буде добра и за мене и за Партизан. Ниједног тренутка нисам тражио да одем, међутим, клуб је тај који одлучује", рекао је Оумару који има уговор са црно-белима до јуна 2017. године.

Коментари / 0

Оставите коментар