"Mesi u kesi": Upoznaću Mesija jednog dana!

Mali Avganistanac koji je raznežio svet improvizovanim dresom Lionela Mesija od plastične kese uveren je da će jednog dana upoznati svog idola.

Fudbal 04.02.2016 | 11:20
"Mesi u kesi": Upoznaću Mesija jednog dana!

Petogodišnjem Murtazu Ahmadiju je ispunjena jedna želja, dobio je dres napadača Barselone, a sledeći korak je upozavanje.

Fudbalski savez Avganistana se aktivirao u cilju organizovanja tog susreta, za koji su interesovanje navodno izrazili i Mesijevi predstavnici.

"Volim Lionela Mesija. Želim da budem kao Mesi. Upoznaću ga jednog dana", rekao je petogodišnji Avganistanac televiziji Al Džazira.

Murtaz je sam došao na ideju da od plastične kese napravi Mesijev dres, jer ima istu plavo-belu boju kao i dres Argentine čiji je Mesi reprezentativac.

Želju mu je ispunio 15-godišnji brat Homajun, koji je napisao Mesijevo ime i broj 10. On ga je i slikako i to okačio na Tviter, a slika je ubrzo postala hit na internetu.

"Nismo očekivali da ćemo dobiti toliko podršku. Zovu me ljudi iz svih delova sveta kako bi pomogli Murtazu da dobije dres i loptu. On može da izdrži ovoliku pažnju, veoma je uzbuđen zbog mogućeg susreta sa Mesijem. Ne znamo da li će se to dogoditi, ali smo zahvalni zbog podrške koju smo dobili", rekao je dečakov otaac Mohamed Arif Ahmadi.

Njihov san je da petogodišnji Murzaz jednog dana postane poznati fudbaler. Trenutno živi u jednom zabačenom selu između Kabula i Kandahara.

Komentari / 0

Ostavite komentar