"Меси у кеси": Упознаћу Месија једног дана!

Мали Авганистанац који је разнежио свет импровизованим дресом Лионела Месија од пластичне кесе уверен је да ће једног дана упознати свог идола.

Фудбал 04.02.2016 | 11:20
"Меси у кеси": Упознаћу Месија једног дана!

Петогодишњем Муртазу Ахмадију је испуњена једна жеља, добио је дрес нападача Барселоне, а следећи корак је упозавање.

Фудбалски савез Авганистана се активирао у циљу организовања тог сусрета, за који су интересовање наводно изразили и Месијеви представници.

"Волим Лионела Месија. Желим да будем као Меси. Упознаћу га једног дана", рекао је петогодишњи Авганистанац телевизији Ал Џазира.

Муртаз је сам дошао на идеју да од пластичне кесе направи Месијев дрес, јер има исту плаво-белу боју као и дрес Аргентине чији је Меси репрезентативац.

Жељу му је испунио 15-годишњи брат Хомајун, који је написао Месијево име и број 10. Он га је и сликако и то окачио на Твитер, а слика је убрзо постала хит на интернету.

"Нисмо очекивали да ћемо добити толико подршку. Зову ме људи из свих делова света како би помогли Муртазу да добије дрес и лопту. Он може да издржи оволику пажњу, веома је узбуђен због могућег сусрета са Месијем. Не знамо да ли ће се то догодити, али смо захвални због подршке коју смо добили", рекао је дечаков отаац Мохамед Ариф Ахмади.

Њихов сан је да петогодишњи Мурзаз једног дана постане познати фудбалер. Тренутно живи у једном забаченом селу између Кабула и Кандахара.

Коментари / 0

Оставите коментар