"Ako ne nađemo štopera, Vule ne može nigdje!"

Crvena zvezda na stolu ima ponudu Bordoa za Vukašina Jovanovića, ali sportski direktor Blažo Raosavljević i ne razmišlja o njoj dok ne pronađe adekvatnu zamenu.

Fudbal 17.01.2016 | 18:40
"Ako ne nađemo štopera, Vule ne može nigdje!"

Crvena zvezda u svom rosteru ima samo četiri štopera. Vukašina Jovanovića, Aleksandra Lukovića, Sava Pavićevića i, gotovo otpisanog, Zorana Rendulića, te je jasan cilj Zorana Terzića u ovom roku glasio "kvalitetan štoper".

U Ljutice Bogdana je stigla ponuda kakva se retko odbija. Francuski Bordo nudi oko 2,5 miliona evra i 20% procenata od naredne prodaje, ali je odlazak Marka Grujića "usporio" taj transfer. Bordou se žuri zbog nedostatka štopera, a Zvezdi se ne žuri zbog neadekvatne zamene.

Čak i sa finansijske strane, kako kaže Zvezdan Terzić, taj transfer za Zvezdu "nije neophodan", a bez obzira na to sportski sektor traga za pojačanjem u zadnjoj liniji.

Brazilac Leandro Renan samo je jedan od nekolicine štopera koji su dovedeni u vezu sa Crvenom zvezdom, a po sopstvenom priznanju Blaže Raosavljevića - čak deset su na oku ovog kluba.

"Imamo deset štopera u opticaju i ništa konkretno se ne dešava. Suština je u činjenici da nismo gledali uživo ove kandidate. Moramo da imamo izuzetno poverenje u ljude koji nam preporuče štopera, kako bismo se opredelili", kazao je sportski direktor Raosavljević za "Sportski žurnal".

To utiče i na eventualni transfer Vukašina Jovanovića.

"Biće kako mi kažemo. Ako ne nađemo odgovarajućeg štopera, Vule ne može nigde", poručio je Raosavljević u izjavi za "Sportski žurnal".

On je bio nedorečen i kada su u pitanju pojačanja na ostalim pozicijama, pa je tako kazao da postoji interesovanje za Le Taleka, ali da će se više znati od ponedeljka, dok se ništa konkretno ne dešava oko talentovanog Makedonca iz Barselone Davida Babunskog.

Komentari / 0

Ostavite komentar