"Ако не нађемо штопера, Вуле не може нигдје!"

Црвена звезда на столу има понуду Бордоа за Вукашина Јовановића, али спортски директор Блажо Раосављевић и не размишља о њој док не пронађе адекватну замену.

Фудбал 17.01.2016 | 18:40
"Ако не нађемо штопера, Вуле не може нигдје!"

Црвена звезда у свом ростеру има само четири штопера. Вукашина Јовановића, Александра Луковића, Сава Павићевића и, готово отписаног, Зорана Рендулића, те је јасан циљ Зорана Терзића у овом року гласио "квалитетан штопер".

У Љутице Богдана је стигла понуда каква се ретко одбија. Француски Бордо нуди око 2,5 милиона евра и 20% процената од наредне продаје, али је одлазак Марка Грујића "успорио" тај трансфер. Бордоу се жури због недостатка штопера, а Звезди се не жури због неадекватне замене.

Чак и са финансијске стране, како каже Звездан Терзић, тај трансфер за Звезду "није неопходан", а без обзира на то спортски сектор трага за појачањем у задњој линији.

Бразилац Леандро Ренан само је један од неколицине штопера који су доведени у везу са Црвеном звездом, а по сопственом признању Блаже Раосављевића - чак десет су на оку овог клуба.

"Имамо десет штопера у оптицају и ништа конкретно се не дешава. Суштина је у чињеници да нисмо гледали уживо ове кандидате. Морамо да имамо изузетно поверење у људе који нам препоруче штопера, како бисмо се определили", казао је спортски директор Раосављевић за "Спортски журнал".

То утиче и на евентуални трансфер Вукашина Јовановића.

"Биће како ми кажемо. Ако не нађемо одговарајућег штопера, Вуле не може нигде", поручио је Раосављевић у изјави за "Спортски журнал".

Он је био недоречен и када су у питању појачања на осталим позицијама, па је тако казао да постоји интересовање за Ле Талека, али да ће се више знати од понедељка, док се ништа конкретно не дешава око талентованог Македонца из Барселоне Давида Бабунског.

Коментари / 0

Оставите коментар