Gvardiola i Siti - igra bez (finansijskih) granica!

Na umu su Mesi, Pogba, Alaba, Pike...! Britanski mediji već iscrtali prvu postavu.

Fudbal 09.01.2016 | 20:00
Gvardiola i Siti - igra bez (finansijskih) granica!

Nije još ni potvrđeno koji je od tri kluba izabrao Pep Gvardiola, ali britanski mediji uglavnom su saglasni u stavu da je Etihad nova destinacija sadašnjeg trenera Bajerna, kome će biti poveren zadatak da od Mančester Sitija konačno napravi evropsku, a ne samo ostrvsku senzaciju.

Svaki dosadašnji pokušaj završavao se krahom u sudarima sa vladarima Starog kontinenta, pa su bogati šeici rešili da zavuku ruku još dublje i Gvardioli obezbede novac za... Pa, za sve što traži. Tabloid San, koji ume i debelo da omaši, ali i da prvi objavi nešto što drugi nisu znali, tako tvrdi da je nekadašnji šef struke Barselone već sastavio spisak prioritetnih pojačanja koja bi, naravno, došla iz njegovih pređašnjih klubova. Lionel Mesi i Đerar Pike iz Barselone, pa David Alaba iz Bajerna, dok je izuzetak Pol Pogba, Juventusova zlatna koka.

San je tako već iscrtao prvo postavu Gvardiolinog Sitija u formaciji 4-2-3-1 ili kako ih već posložite: Hart - Sanja, Otamendi, Pike, Alaba - Fernandinjo, Pogba - Sterling, Mesi, De Brujne - Aguero.

Zvuči opako. Videćemo da li je ostvarivo.

Komentari / 0

Ostavite komentar