Гвардиола и Сити - игра без (финансијских) граница!

На уму су Меси, Погба, Алаба, Пике...! Британски медији већ исцртали прву поставу.

Фудбал 09.01.2016 | 20:00
Гвардиола и Сити - игра без (финансијских) граница!

Није још ни потврђено који је од три клуба изабрао Пеп Гвардиола, али британски медији углавном су сагласни у ставу да је Етихад нова дестинација садашњег тренера Бајерна, коме ће бити поверен задатак да од Манчестер Ситија коначно направи европску, а не само острвску сензацију.

Сваки досадашњи покушај завршавао се крахом у сударима са владарима Старог континента, па су богати шеици решили да завуку руку још дубље и Гвардиоли обезбеде новац за... Па, за све што тражи. Таблоид Сан, који уме и дебело да омаши, али и да први објави нешто што други нису знали, тако тврди да је некадашњи шеф струке Барселоне већ саставио списак приоритетних појачања која би, наравно, дошла из његових пређашњих клубова. Лионел Меси и Ђерар Пике из Барселоне, па Давид Алаба из Бајерна, док је изузетак Пол Погба, Јувентусова златна кока.

Сан је тако већ исцртао прво поставу Гвардиолиног Ситија у формацији 4-2-3-1 или како их већ посложите: Харт - Сања, Отаменди, Пике, Алаба - Фернандињо, Погба - Стерлинг, Меси, Де Брујне - Агуеро.

Звучи опако. Видећемо да ли је оствариво.

Коментари / 0

Оставите коментар