Grujić (još) nije potpisao! Đe, ba, zapelo?!

Najavljena za juče, promocija Marka Grujića na "Enfildu" nezvanično odložena je do danas. Razlog? Može samo da se nagađa...

Fudbal 06.01.2016 | 11:20
Grujić (još) nije potpisao! Đe, ba, zapelo?!

Odlazak Marka Grujića (19) iz Crvene zvezde u Liverpul, svakako jedan od najvećih transfera u poslednjih deset godina kada su srpski fudbaleri u pitanju, nikako da bude okončan.

Saga koja se protegla na duže od mesec dana produžena je za bar još 24 časa, jer nezvanično za juče najavljena promocija na "Enfildu" nije održana, već će prema pisanju novinara lokalnog dnevnika "Liverpool Echo", biti obavljena danas.

Juče, iako bez fotki objavljenih na zvaničnom portalu kluba sa Mersisajda, ali ni na alternativnim sajtovima, Grujić je navodno prošao medicinske preglede i doveo sebe u situaciju da konačno potpiše petogodišnji ugovor o kojem se toliko pričalo i priča i koji je, u svojstvu zvaničnog, najavljen na portalu Crvene zvezde pre 15-ak dana.

Međutim, nakon što su do Srbije stigle glasine da je menadžer "redsa" Jirgen Klop pozvao Grujića na ručak i da mu je predložio da, ipak, odustane od želje da sezonu završi u Crvenoj zvezdi (a to znači da bi crveno-beli dobili 6,9, a ne 5,9 miliona evra obeštećenja), promocija je očigledno odložena za sredu. Ili neki drugi dan.

Da li je Grujić zatražio vreme da se konsultuje i donese konačnu odluku ili je nešto drugo u pitanju, ostaje da se vidi.

Lokalni mediji nisu u međuvremenu "jurili" srpskog fudbalera, za kojeg je moglo da se pročita da je dobio radnu dozvolu i, kako rekosmo, prošao lekarske preglede, fotki iz Liverpula za sada nema, tako da navijačima Crvene zvezde ostaje samo da pričekaju i saznaju šta je konačan ishod retko viđenih pregovora.

Komentari / 0

Ostavite komentar