Грујић (још) није потписао! Ђе, ба, запело?!

Најављена за јуче, промоција Марка Грујића на "Енфилду" незванично одложена је до данас. Разлог? Може само да се нагађа...

Фудбал 06.01.2016 | 11:20
Грујић (још) није потписао! Ђе, ба, запело?!

Одлазак Марка Грујића (19) из Црвене звезде у Ливерпул, свакако један од највећих трансфера у последњих десет година када су српски фудбалери у питању, никако да буде окончан.

Сага која се протегла на дуже од месец дана продужена је за бар још 24 часа, јер незванично за јуче најављена промоција на "Енфилду" није одржана, већ ће према писању новинара локалног дневника "Ливерпоол Ецхо", бити обављена данас.

Јуче, иако без фотки објављених на званичном порталу клуба са Мерсисајда, али ни на алтернативним сајтовима, Грујић је наводно прошао медицинске прегледе и довео себе у ситуацију да коначно потпише петогодишњи уговор о којем се толико причало и прича и који је, у својству званичног, најављен на порталу Црвене звезде пре 15-ак дана.

Међутим, након што су до Србије стигле гласине да је менаџер "редса" Јирген Клоп позвао Грујића на ручак и да му је предложио да, ипак, одустане од жеље да сезону заврши у Црвеној звезди (а то значи да би црвено-бели добили 6,9, а не 5,9 милиона евра обештећења), промоција је очигледно одложена за среду. Или неки други дан.

Да ли је Грујић затражио време да се консултује и донесе коначну одлуку или је нешто друго у питању, остаје да се види.

Локални медији нису у међувремену "јурили" српског фудбалера, за којег је могло да се прочита да је добио радну дозволу и, како рекосмо, прошао лекарске прегледе, фотки из Ливерпула за сада нема, тако да навијачима Црвене звезде остаје само да причекају и сазнају шта је коначан исход ретко виђених преговора.

Коментари / 0

Оставите коментар