Tramp: Nisam vidio da Putin ubija ljude

otencijalni kandidat za predsednika SAD Donald Tramp ponovo je stao u odbranu ruskog predsednika Vladimira Putina.

Svijet 21.12.2015 | 12:40
Tramp: Nisam vidio da Putin ubija ljude

Na pitanje novinara šta misli o tome što se ruske vlasti često dovode u vezu sa ubistvima novinara, on je rekao da i SAD često ubijaju.

Takođe, naveden je primer smrti istraživačke novinarke Ane Politkovskaje iz 2006. godine.

“Ja nisam video da Putin ubija ljude. Ako on ubija novinare, mislim da je to strašno, ali mi on ne liči na nekoga ko stoji sa pištoljem... Nikada nije dokazano da je on ubio bilo koga, a znate da je svako nevin dok se ne dokaže da je kriv, bar u našoj zemlji“, rekao je Tramp.

Takođe, američki biznismen je pred medijima branio svoj stav o predsedniku Rusije.

“Imao bih dobar odnos sa njim, za dobrobit zaše zemlje. Obama nema dobar odnos sa Putinom, Outin ne može da podnese našeg predsednika i to stvara velike probleme. Rekao sam to davno, ako Rusija želi da otera dođavola Islamsku državu i da nam se pridruži u tim naporima, meni to apsolutno odgovara“, istakao je Tramp.

Izvor: B92

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

zumba

21.12.2015 11:53

Svako koga ovaj covjek pohvali trebao bi da se zastidi.

ODGOVORITE
Name

Cuo sam

21.12.2015 12:03

Zumba da je i tebe hvalio.

Name

zumberas

21.12.2015 12:13

Majketi ne zumberaj,pet puta bolji od onog sa divnim usima.

Name

nn

21.12.2015 12:16

Pohvalice i Zumbu Tramp, dace mu u ruke kramp.

Name

vidi se

21.12.2015 12:23

Obama isti djavo, samo mu treba rep, Tramp je bolji, ne vidi ko je , slep'.

Name

Bogoje

21.12.2015 12:20

Donald je covek poznat po velikoj disciplini i neumornom radu on ne tolerise traceve i nesposobne sluzbenike, Ziveo sam na Menhetenu desetak godina odlazio u njegove kockarnice i na petoj aveniji njegov bilding-zgradu-neboder sve je cakum pakum od dormena-u uniformi na ulazu do besprekorne cistoce reda i mira. Sa druge strane on je zaljubljive prirode i avanturistickog duha bio a i ostao voli lepe mlade,zgodne i pametne zene imao je Cehoslovakinju, Slovenku iz Slovenije i jos neke iz istocne Evrope slovenske krvi tako da poznaje dobro nasu dusu i obicaje sa druge strane i Putin ima pozitivne komentare za Trompa a vidim da i on za Putina ima razumevanje i respekt sto bi bilo odlicno za ceo svet da Tromp pobedi na izborima i on i Huleri su americki jevreji samo tromp je jedinstven karakter i biznismen koji se kad padne podigne preko noci kao ptica feniks, bravo TROMP.

ODGOVORITE
Name

Svaka ti cast

21.12.2015 16:57

Jesi ga nahvalio i vjestacku mu frizuru i cakum pakum usta i ono sve sto iz njih izlazi i da ne kazem sve ono sto je isto bilo na jednom premijeru jedne evropske zemlje koji je takodje dobar sa Putinom i ima svoje medije i biznis. Samo si zaboravio da doticni Berluskoni ne valja gluposti na temu bilo cega nego je radio hinjavo prodavo je Gafafiju Milan a poslje ga bombardovo. I jos jedna sitnica on voli maloljetnice i zabave s njima a to je ovdje kaznjivo sto se za Trampa jos ne zna. On je do sad samo reko koga sve ne voli

Name

Re zumba

21.12.2015 17:02

Nek nesto i ti lupis nisi dugo lupao kao dupe po sedlu

ODGOVORITE