Трамп: Нисам видио да Путин убија људе

отенцијални кандидат за председника САД Доналд Трамп поново је стао у одбрану руског председника Владимира Путина.

Свијет 21.12.2015 | 12:40
Трамп: Нисам видио да Путин убија људе

На питање новинара шта мисли о томе што се руске власти често доводе у везу са убиствима новинара, он је рекао да и САД често убијају.

Такође, наведен је пример смрти истраживачке новинарке Ане Политковскаје из 2006. године.

“Ја нисам видео да Путин убија људе. Ако он убија новинаре, мислим да је то страшно, али ми он не личи на некога ко стоји са пиштољем... Никада није доказано да је он убио било кога, а знате да је свако невин док се не докаже да је крив, бар у нашој земљи“, рекао је Трамп.

Такође, амерички бизнисмен је пред медијима бранио свој став о председнику Русије.

“Имао бих добар однос са њим, за добробит заше земље. Обама нема добар однос са Путином, Оутин не може да поднесе нашег председника и то ствара велике проблеме. Рекао сам то давно, ако Русија жели да отера дођавола Исламску државу и да нам се придружи у тим напорима, мени то апсолутно одговара“, истакао је Трамп.

Извор: Б92

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

зумба

21.12.2015 11:53

Свако кога овај цовјек похвали требао би да се застиди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цуо сам

21.12.2015 12:03

Зумба да је и тебе хвалио.

Name

зумберас

21.12.2015 12:13

Мајкети не зумберај,пет пута бољи од оног са дивним усима.

Name

нн

21.12.2015 12:16

Похвалице и Зумбу Трамп, даце му у руке крамп.

Name

види се

21.12.2015 12:23

Обама исти дјаво, само му треба реп, Трамп је бољи, не види ко је , слеп'.

Name

Богоје

21.12.2015 12:20

Доналд је цовек познат по великој дисциплини и неуморном раду он не толерисе трацеве и неспособне слузбенике, Зивео сам на Менхетену десетак година одлазио у његове коцкарнице и на петој авенији његов билдинг-зграду-небодер све је цакум пакум од дормена-у униформи на улазу до беспрекорне цистоце реда и мира. Са друге стране он је заљубљиве природе и авантуристицког духа био а и остао воли лепе младе,згодне и паметне зене имао је Цехословакињу, Словенку из Словеније и јос неке из истоцне Европе словенске крви тако да познаје добро насу дусу и обицаје са друге стране и Путин има позитивне коментаре за Тромпа а видим да и он за Путина има разумевање и респект сто би било одлицно за цео свет да Тромп победи на изборима и он и Хулери су америцки јевреји само тромп је јединствен карактер и бизнисмен који се кад падне подигне преко ноци као птица феникс, браво ТРОМП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свака ти цаст

21.12.2015 16:57

Јеси га нахвалио и вјестацку му фризуру и цакум пакум уста и оно све сто из њих излази и да не казем све оно сто је исто било на једном премијеру једне европске земље који је такодје добар са Путином и има своје медије и бизнис. Само си заборавио да дотицни Берлускони не ваља глупости на тему било цега него је радио хињаво продаво је Гафафију Милан а посље га бомбардово. И јос једна ситница он воли малољетнице и забаве с њима а то је овдје казњиво сто се за Трампа јос не зна. Он је до сад само реко кога све не воли

Name

Ре зумба

21.12.2015 17:02

Нек несто и ти лупис ниси дуго лупао као дупе по седлу

ОДГОВОРИТЕ