Ronaldinjo će opet biti blizu nas?!

Brazilski as mogao bi posle pet godina da se vrati u Evropu!

Fudbal 20.12.2015 | 14:00
Ronaldinjo će opet biti blizu nas?!

Sjajni brazilski fudbaler Ronaldo Asis de Moreira, potnatiji kao Ronaldinjo mogao bi u januarskom prelaznom roku da se vrati u Evropu.

Za usluge fudbalera, koji je dva puta proglašavan najboljim na svetu, zainteresovan je švajcarski Sion.

"Ronaldinjo je definitivno zanimljiva opcija. Razmotrićemo mogućnost da ga dovedemo u januaru. Voleli bismo da osnažimo tim u nastavku sezone, tako da je u planu doveđenje dvojice ili trojice igrača", izjavio je generalni direktor Siona Marko Degenaro za "Blik".

Ronaldinjo (35), koji je krajem septembra napustio Fluminense posle samo dva meseca, u Evropi nije nastupao od 2011. godine kada je igrao za Milan.

On je u karijeri nosio dresove Gremija, Pari sen Žermena, Barselone, Flamenga, Atletiko Mineira i Keretara, a sa uspehom je nastupao i za reprezentaciju Brazila.

Osvojio je titulu prvaka sveta 2002. godine, Kup Konfederacija i Kopa Amerika, odigrao je ukupno 97 mečeva za nacionalni tim i postigao je 33 gola.

Osim osvajanja dve Zlatne lopte 2004. i 2005. osvojio je ukupno 20 trofeja u karijeri, od kojih je najznačajniji pehar Lige šampiona sa Barselonom 2006. godine.

Komentari / 0

Ostavite komentar