Роналдињо ће опет бити близу нас?!

Бразилски ас могао би после пет година да се врати у Европу!

Фудбал 20.12.2015 | 14:00
Роналдињо ће опет бити близу нас?!

Сјајни бразилски фудбалер Роналдо Асис де Мореира, потнатији као Роналдињо могао би у јануарском прелазном року да се врати у Европу.

За услуге фудбалера, који је два пута проглашаван најбољим на свету, заинтересован је швајцарски Сион.

"Роналдињо је дефинитивно занимљива опција. Размотрићемо могућност да га доведемо у јануару. Волели бисмо да оснажимо тим у наставку сезоне, тако да је у плану довеђење двојице или тројице играча", изјавио је генерални директор Сиона Марко Дегенаро за "Блик".

Роналдињо (35), који је крајем септембра напустио Флуминенсе после само два месеца, у Европи није наступао од 2011. године када је играо за Милан.

Он је у каријери носио дресове Гремија, Пари сен Жермена, Барселоне, Фламенга, Атлетико Минеира и Керетара, а са успехом је наступао и за репрезентацију Бразила.

Освојио је титулу првака света 2002. године, Куп Конфедерација и Копа Америка, одиграо је укупно 97 мечева за национални тим и постигао је 33 гола.

Осим освајања две Златне лопте 2004. и 2005. освојио је укупно 20 трофеја у каријери, од којих је најзначајнији пехар Лиге шампиона са Барселоном 2006. године.

Коментари / 0

Оставите коментар