"Van Gale! Ostavi Švajnštajgera na miru!"

Selektor Nemačke Joakim Lev rekao je da je fudbaler Mančester junajteda Bastijan Švajnštajger i dalje vrhunski igrač uprkos kritikama trenera Luja van Gala.

Fudbal 11.12.2015 | 10:40
"Van Gale! Ostavi Švajnštajgera na miru!"

Junajted je u utorak izgubio u Nemačkoj od Volfsburga sa 2:3, a Švajnštajger je zbog slabe igre zamenjen u drugom poluvremenu. Van Gal je kritikovao nemačkog reprezentativca i posle utakmice sa Vest Hemom u Premijer ligi prošle subote, rekavši da Švajnštajger nije igrač kakvog je trenirao u Bajernu.

Lev je rekao da je bivšem igraču Bajerna iz Minhena potrebno vreme da se prilagodi životu u Engleskoj i da njegova pozicija kapitena reprezentacije Nemačke nije ugrožena.

"Znamo šta imamo u Bastijanu. On je i dalje vrhunski igrač i naš neprikosnoveni kapiten. Čak i tako iskusnom igraču je potrebno vreme da se navikne na novu ligu. Siguran sam da će se Bastijan Švajnštajger zabavljati u Mančester junajtedu", rekao je Lev, preneli su nemački mediji.

Izvršni direktor Bajerna iz Minhena Karl-Hajnc Rumenige rekao je da bi Van Gal trebalo da ima strpljenja za Švajnštajgera.

"Bastijanu je potrebno malo vremena. Ne može se već sada suditi o njemu. Pomalo sam razočaran Lujom van Galom, trebalo bi da ostavi Bastijana na miru", rekao je Rumenige.

Komentari / 0

Ostavite komentar