"Ван Гале! Остави Швајнштајгера на миру!"

Селектор Немачке Јоаким Лев рекао је да је фудбалер Манчестер јунајтеда Бастијан Швајнштајгер и даље врхунски играч упркос критикама тренера Луја ван Гала.

Фудбал 11.12.2015 | 10:40
"Ван Гале! Остави Швајнштајгера на миру!"

Јунајтед је у уторак изгубио у Немачкој од Волфсбурга са 2:3, а Швајнштајгер је због слабе игре замењен у другом полувремену. Ван Гал је критиковао немачког репрезентативца и после утакмице са Вест Хемом у Премијер лиги прошле суботе, рекавши да Швајнштајгер није играч каквог је тренирао у Бајерну.

Лев је рекао да је бившем играчу Бајерна из Минхена потребно време да се прилагоди животу у Енглеској и да његова позиција капитена репрезентације Немачке није угрожена.

"Знамо шта имамо у Бастијану. Он је и даље врхунски играч и наш неприкосновени капитен. Чак и тако искусном играчу је потребно време да се навикне на нову лигу. Сигуран сам да ће се Бастијан Швајнштајгер забављати у Манчестер јунајтеду", рекао је Лев, пренели су немачки медији.

Извршни директор Бајерна из Минхена Карл-Хајнц Румениге рекао је да би Ван Гал требало да има стрпљења за Швајнштајгера.

"Бастијану је потребно мало времена. Не може се већ сада судити о њему. Помало сам разочаран Лујом ван Галом, требало би да остави Бастијана на миру", рекао је Румениге.

Коментари / 0

Оставите коментар