Murinjo: Svi žele nas u osmini finala LŠ!

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo rekao je da će svi klubovi želeti da igraju protiv njegove ekipe u osmini finala Lige šampiona.

Fudbal 11.12.2015 | 10:00
Murinjo: Svi žele nas u osmini finala LŠ!

Čelsi igra jednu od najgorih sezona u eri Romana Abramovića, ali je u sredu odigrao najbolji meč sezone i pobedom od 2:0 protiv Porta izborio drugi krug elitnog takmičenja.

"Svi drugoplasirani timovi će želeti da igraju protiv nas ili Zenita. Niko ne želi Barselonu, niko ne želi da igra protiv Real Madrida, niko ne želi Atletiko niti Bajern iz Minhena", rekao je Murinjo.

Engleski šampion ove sezone ne postiže očekivane rezultate, u prvih 15 utakmica u Premijer ligi pretrpeo je osam poraza i zauzima 14. mesto na tabeli.

Britanski mediji spekulisali su da bi vlasnik "plavaca" Roman Abramovič mogao da otpusti Morinja zbog loših rezultata, a posebno ako se ekipa ne plasira u osminu finala Lige šampiona.

"Iskustvo mi govori da bismo mogli da osvojimo Ligu šampiona. Nisam bio favorit 2004. kada sam osvojio, ni 2010. sa Interom, a kada sam bio glavni kandidat sa Real Madridom i Čelsijem nisam uspeo. Nikad se ne zna", rekao je Murinjo.

Žreb parova za drugu fazu je u ponedeljak od 12 časova u Nionu, a potencijalni rivali Čelsiju su Pari Sen Žermen, PSV Ajndhoven, Benfika, Juventus, Roma ili Gent.

Čelsi ne može da izvuče Arsenal, iz iste lige, ali ni Dinamo Kijev, sa kojim je bio u Grupi G.

Komentari / 0

Ostavite komentar