Мурињо: Сви желе нас у осмини финала ЛШ!

Менаџер Челсија Жозе Мурињо рекао је да ће сви клубови желети да играју против његове екипе у осмини финала Лиге шампиона.

Фудбал 11.12.2015 | 10:00
Мурињо: Сви желе нас у осмини финала ЛШ!

Челси игра једну од најгорих сезона у ери Романа Абрамовића, али је у среду одиграо најбољи меч сезоне и победом од 2:0 против Порта изборио други круг елитног такмичења.

"Сви другопласирани тимови ће желети да играју против нас или Зенита. Нико не жели Барселону, нико не жели да игра против Реал Мадрида, нико не жели Атлетико нити Бајерн из Минхена", рекао је Мурињо.

Енглески шампион ове сезоне не постиже очекиване резултате, у првих 15 утакмица у Премијер лиги претрпео је осам пораза и заузима 14. место на табели.

Британски медији спекулисали су да би власник "плаваца" Роман Абрамович могао да отпусти Мориња због лоших резултата, а посебно ако се екипа не пласира у осмину финала Лиге шампиона.

"Искуство ми говори да бисмо могли да освојимо Лигу шампиона. Нисам био фаворит 2004. када сам освојио, ни 2010. са Интером, а када сам био главни кандидат са Реал Мадридом и Челсијем нисам успео. Никад се не зна", рекао је Мурињо.

Жреб парова за другу фазу је у понедељак од 12 часова у Ниону, а потенцијални ривали Челсију су Пари Сен Жермен, ПСВ Ајндховен, Бенфика, Јувентус, Рома или Гент.

Челси не може да извуче Арсенал, из исте лиге, али ни Динамо Кијев, са којим је био у Групи Г.

Коментари / 0

Оставите коментар