Ječmenica: Ne grdite Anu i Jecu, nije svako kao Novak!

Tatjana Ječmenica-Jevtić, selektorka Fed kup reprezentacije Srbije, sumirala je igre Ane Ivanović i Jelene Janković, vedeta svoga tima u sezoni za nama. Ivanovićeva u 2015. nije uspela da osvoji nijedan turnir, a Jankovićeva je osvojila tri. Obe su pale na listi, ali Ječmenica za “Blic” ističe da njene pulenke nikako ne bi trebalo grditi, već pružiti im podršku.

Tenis 04.12.2015 | 14:20
Ječmenica: Ne grdite Anu i Jecu, nije svako kao Novak!

- Ana i Jelena su visoko rangirane. Mislim da smo mi kao narod razmažen jer su nas dobrim partijama uljuljkali Novak, Ana i Jelena. Očekujemo uvek najviše od njih i sve osim stalnog osvajanja trofeja ljudi komentarišu kao nezadovoljstvo. Neko će reći da one moraju da budu bolje, a ne znaju koliko je teško ući i u 100 najboljih. Ovo što Novak radi je vanserijski podvig. Ogroman rezultat je postigao i svaka mu čast na tome.

Selektorka misli da su dobro odigrale sezonu.

- Ne možemo da budemo nezadovoljni. Mi uvek očekujemo puno i želimo puno. Ali ne smemo da ih kudimo. Ana je igrala polufinale Rolan Garosa. Jelena je bila povređena dobar deo sezone, ali je uspela da osvoji tri titule i podigne formu. Oscilacije su potpuno normalne. Teško je opstati u vrhu, sve teže je ići ka broju jedan.

Sa “optužbama” često se susreće Ana, za koju navijači kažu da je više manekenka nego teniserka.

- To je glupost. Ona je vrhunska igračica. I dok sam ja igrala, uvek je bila prisutna ta priča: “Samo da se ne zaljubi. Samo da se ne ugoji.” To su priče rekla-kazala. Različite emocije na različite načine utiču na ljude. Nikada ne ulazim u privatne stvari. Ako one daju sve od sebe na terenu, ništa osim toga nije bitno. Uostalom, Ana lepo izgleda, a slikanje je propratni deo njenog posla.

PRIČE NE PRATE SAMO ANU
Priče o slikanju van terena za časopise ne prate samo Anu. Šta radi van terena ne bi trebalo nikoga da interesuje. Sve dok daje maksimum na treninzima i mečevima, nema potrebe da se komentarišu takvi potezi.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Novak

04.12.2015 13:44

Nije niko kao Novak niti ce za dugo biti,jedan je Novak drag fina plavokosa Gospodjo. :)))

ODGOVORITE