Јечменица: Не грдите Ану и Јецу, није свако као Новак!

Татјана Јечменица-Јевтић, селекторка Фед куп репрезентације Србије, сумирала је игре Ане Ивановић и Јелене Јанковић, ведета свога тима у сезони за нама. Ивановићева у 2015. није успела да освоји ниједан турнир, а Јанковићева је освојила три. Обе су пале на листи, али Јечменица за “Блиц” истиче да њене пуленке никако не би требало грдити, већ пружити им подршку.

Тенис 04.12.2015 | 14:20
Јечменица: Не грдите Ану и Јецу, није свако као Новак!

- Ана и Јелена су високо рангиране. Мислим да смо ми као народ размажен јер су нас добрим партијама уљуљкали Новак, Ана и Јелена. Очекујемо увек највише од њих и све осим сталног освајања трофеја људи коментаришу као незадовољство. Неко ће рећи да оне морају да буду боље, а не знају колико је тешко ући и у 100 најбољих. Ово што Новак ради је вансеријски подвиг. Огроман резултат је постигао и свака му част на томе.

Селекторка мисли да су добро одиграле сезону.

- Не можемо да будемо незадовољни. Ми увек очекујемо пуно и желимо пуно. Али не смемо да их кудимо. Ана је играла полуфинале Ролан Гароса. Јелена је била повређена добар део сезоне, али је успела да освоји три титуле и подигне форму. Осцилације су потпуно нормалне. Тешко је опстати у врху, све теже је ићи ка броју један.

Са “оптужбама” често се сусреће Ана, за коју навијачи кажу да је више манекенка него тенисерка.

- То је глупост. Она је врхунска играчица. И док сам ја играла, увек је била присутна та прича: “Само да се не заљуби. Само да се не угоји.” То су приче рекла-казала. Различите емоције на различите начине утичу на људе. Никада не улазим у приватне ствари. Ако оне дају све од себе на терену, ништа осим тога није битно. Уосталом, Ана лепо изгледа, а сликање је пропратни део њеног посла.

ПРИЧЕ НЕ ПРАТЕ САМО АНУ
Приче о сликању ван терена за часописе не прате само Ану. Шта ради ван терена не би требало никога да интересује. Све док даје максимум на тренинзима и мечевима, нема потребе да се коментаришу такви потези.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Новак

04.12.2015 13:44

Није нико као Новак нити це за дуго бити,један је Новак драг фина плавокоса Господјо. :)))

ОДГОВОРИТЕ