Obama: Ne farbam kosu kao moje kolege

Barak Obama izjavio je nedavno da ne farba kosu, ali da može nabrojati više svetskih lidera koji to čine.

Zanimljivosti 21.11.2015 | 12:46
Obama: Ne farbam kosu kao moje kolege

Iako Obama nije naveo ni jedno ime, mnogi smatraju da je time prozvao ruskog predsednika Vladimira Putina i bivšeg italijanskog premijera Silvija Berluskonija.

On je gostovao na jednom skupu u Kuala Lumpuru, gde ga je neki mladić upitao za mudar savet “budući da je stariji čovek”.

Obama se nasmejao i rekao: “Prvo, želeo bih da me vi mladi ne zovete starim. Ma hajde, povredio si mi osećanja. Kad sam došao u Belu kuću nisam imao ni jednu sedu, a sad ih imam mnogo... Ne farbam kosu kao mnoge moje kolege lideri. Neću reći ko. Znaju njihovi frizeri”.

Ovo nije prvi put da je Obama govorio o frizurama.

Upitan 2014. da li je ikada razmišljao o farbanju kose, odgovorio je: “Nisam. To je previše posla. Ovako mom frizeru treba 20 minuta da me ošiša”.

Inače, farbanje kose među političarima odavno je predmet kontroverzi. Zauvek će ostati misterija da li je Ronald Regan farbao svoju kao ugalj crnu kosu. On je to poricao, ali je njegov frizer tvrdio suprotno.

Nemački kancelar Gerhard Šreder jednom je tužio nemačku informativnu agenciju zato što je objavila tekst u kom stoji da on farba svoju tamno braon kosu.

Kineski lideri, bez obzira na godine, obično imaju sumnjivo tamnu kosu.

B 92

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

DE GOTHIA

22.11.2015 10:48

MILORAD DODIK FARBA KOSU DUŽE OD 10 GODINA... LABILNE LICNOSTI I KRIMOSI UGLAVNOM VOLE DA SE FARBAJU... A ŠTO SE TIČE IZJAVE NORMALNO JE DA OBAMA NIJE MISLIO NA DODIKA....

ODGOVORITE
Name

Marko

23.11.2015 04:12

Ma mislio je sigurno na putina on je po tebi labilna licnost