Обама: Не фарбам косу као моје колеге

Барак Обама изјавио је недавно да не фарба косу, али да може набројати више светских лидера који то чине.

Занимљивости 21.11.2015 | 12:46
Обама: Не фарбам косу као моје колеге

Иако Обама није навео ни једно име, многи сматрају да је тиме прозвао руског председника Владимира Путина и бившег италијанског премијера Силвија Берлусконија.

Он је гостовао на једном скупу у Куала Лумпуру, где га је неки младић упитао за мудар савет “будући да је старији човек”.

Обама се насмејао и рекао: “Прво, желео бих да ме ви млади не зовете старим. Ма хајде, повредио си ми осећања. Кад сам дошао у Белу кућу нисам имао ни једну седу, а сад их имам много... Не фарбам косу као многе моје колеге лидери. Нећу рећи ко. Знају њихови фризери”.

Ово није први пут да је Обама говорио о фризурама.

Упитан 2014. да ли је икада размишљао о фарбању косе, одговорио је: “Нисам. То је превише посла. Овако мом фризеру треба 20 минута да ме ошиша”.

Иначе, фарбање косе међу политичарима одавно је предмет контроверзи. Заувек ће остати мистерија да ли је Роналд Реган фарбао своју као угаљ црну косу. Он је то порицао, али је његов фризер тврдио супротно.

Немачки канцелар Герхард Шредер једном је тужио немачку информативну агенцију зато што је објавила текст у ком стоји да он фарба своју тамно браон косу.

Кинески лидери, без обзира на године, обично имају сумњиво тамну косу.

Б 92

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ДЕ ГОТХИА

22.11.2015 10:48

МИЛОРАД ДОДИК ФАРБА КОСУ ДУЖЕ ОД 10 ГОДИНА... ЛАБИЛНЕ ЛИЦНОСТИ И КРИМОСИ УГЛАВНОМ ВОЛЕ ДА СЕ ФАРБАЈУ... А ШТО СЕ ТИЧЕ ИЗЈАВЕ НОРМАЛНО ЈЕ ДА ОБАМА НИЈЕ МИСЛИО НА ДОДИКА....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

23.11.2015 04:12

Ма мислио је сигурно на путина он је по теби лабилна лицност