Viktorija Bekam uklanja tetovažu posvećenu suprugu

Dok Dejvid Bekam iz nedelje u nedelju uvećava svoju kolekciju novim tetovažama posvećenim članovima porodice, njegova supruga želi da se reši ukrasa na telu.

Zabava 17.09.2015 | 07:42
Viktorija Bekam uklanja tetovažu posvećenu suprugu

Viktorija Bekam podvrgla se laserskom tretmanu kako bi skinula tetovažu koju je posvetila svom slavnom suprugu. Radi se o rečenici na hebrejskom, koja glasi: "Ja pripadam svom voljenom, i moj voljeni pripada meni", koja je ispisana duž njene kičme. Izbledela slova tek su se nazirala na njenim leđima kada je kreatorka viđena pred svoju reviju na Nedelji mode u Njujorku.

Ovo nije jedina tetovaža koju je Viktorija uklonila tokom proteklih meseci. Više nema ni datuma obnove njihovih bračnih zaveta, koju je uradila 2006. na zglobu ruke, kao ni fraze "ponovo ispočetka" na latinskom, koju je tetovirala kada se njena porodica preselila u Ameriku 2007.

Iako su mnogi mislili da je ovo znak da u braku Bekamovih ne cvetaju ruže, magazin "The Sun" piše da se Viktorija na taj korak odlučila da bi je kolege u modnoj industriji shvatale ozbiljnije. Njen portparol odbio je da komentariše ove navode.

I dok gospođa Bekam skida tetovaže, njen muž neprestano uvećava svoju kolekciju koja sada broji oko 40 crteža na telu.

blic

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

sss

17.09.2015 09:09

cisto preseravanje ss tim dokazuje ljubav navodno a sta sada i ljubav izbledi kao i tetovaza kako su ove javne licnosti sirove

ODGOVORITE