Викторија Бекам уклања тетоважу посвећену супругу

Док Дејвид Бекам из недеље у недељу увећава своју колекцију новим тетоважама посвећеним члановима породице, његова супруга жели да се реши украса на телу.

Забава 17.09.2015 | 07:42
Викторија Бекам уклања тетоважу посвећену супругу

Викторија Бекам подвргла се ласерском третману како би скинула тетоважу коју је посветила свом славном супругу. Ради се о реченици на хебрејском, која гласи: "Ја припадам свом вољеном, и мој вољени припада мени", која је исписана дуж њене кичме. Избледела слова тек су се назирала на њеним леђима када је креаторка виђена пред своју ревију на Недељи моде у Њујорку.

Ово није једина тетоважа коју је Викторија уклонила током протеклих месеци. Више нема ни датума обнове њихових брачних завета, коју је урадила 2006. на зглобу руке, као ни фразе "поново испочетка" на латинском, коју је тетовирала када се њена породица преселила у Америку 2007.

Иако су многи мислили да је ово знак да у браку Бекамових не цветају руже, магазин "Тхе Сун" пише да се Викторија на тај корак одлучила да би је колеге у модној индустрији схватале озбиљније. Њен портпарол одбио је да коментарише ове наводе.

И док госпођа Бекам скида тетоваже, њен муж непрестано увећава своју колекцију која сада броји око 40 цртежа на телу.

блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ссс

17.09.2015 07:09

цисто пресеравање сс тим доказује љубав наводно а ста сада и љубав избледи као и тетоваза како су ове јавне лицности сирове

ОДГОВОРИТЕ