Matić: Ne znam šta nam se dešava, ovo nije normalno!

Fudbaler Čelsija Nemanja Matić rekao je da nema objašnjenje za loše rezultate tima na startu sezone, ali dodao da bi ekipa pobedama u naredna dva meča, protiv Makabija iz Tel Aviva i Arsenala, vratila samopouzdanje.

Fudbal 14.09.2015 | 17:40
Matić: Ne znam šta nam se dešava, ovo nije normalno!

Čelsi je jučerašnjim porazom na gostovanju Evertonu (3:1) produbio krizu, pošto posle pet kola u Premijer ligi ima samo četiri boda.

„Naravno da nismo zadovoljni rezultatima. Svi su tužni zbog novog poraza i osećamo se veoma loše. Nalazimo se u teškom momentu i za nas nije normalno da imamo samo četiri boda iz pet utakmica", rekao je Matić za klupski sajt.

Srpski fudbaler ističe da njegov tim nije zaslužio poraz na Gudison Parku, u meču u kojem je postigao jedini gol za Čelsi.

„Gledao sam snimak utakmice i mogu da kažem da nismo zaslužili da pobedimo, ali je remi bio najpravedniji. Moramo naporno da radimo kako bismo se vratili u formu iz prošle sezone. Ne znam šta nam se dešava, ali dobro je sto u nekoliko dana igramo protiv Makabija i Arsenala jer bi pobedama vratili poverenje navijača", zaključio je Matić.

Komentari / 0

Ostavite komentar