Матић: Не знам шта нам се дешава, ово није нормално!

Фудбалер Челсија Немања Матић рекао је да нема објашњење за лоше резултате тима на старту сезоне, али додао да би екипа победама у наредна два меча, против Макабија из Тел Авива и Арсенала, вратила самопоуздање.

Фудбал 14.09.2015 | 17:40
Матић: Не знам шта нам се дешава, ово није нормално!

Челси је јучерашњим поразом на гостовању Евертону (3:1) продубио кризу, пошто после пет кола у Премијер лиги има само четири бода.

„Наравно да нисмо задовољни резултатима. Сви су тужни због новог пораза и осећамо се веома лоше. Налазимо се у тешком моменту и за нас није нормално да имамо само четири бода из пет утакмица", рекао је Матић за клупски сајт.

Српски фудбалер истиче да његов тим није заслужио пораз на Гудисон Парку, у мечу у којем је постигао једини гол за Челси.

„Гледао сам снимак утакмице и могу да кажем да нисмо заслужили да победимо, али је реми био најправеднији. Морамо напорно да радимо како бисмо се вратили у форму из прошле сезоне. Не знам шта нам се дешава, али добро је сто у неколико дана играмо против Макабија и Арсенала јер би победама вратили поверење навијача", закључио је Матић.

Коментари / 0

Оставите коментар