Ognjen Tadić: GO SDS - a mi ne da odem

Gradski odbor SDS Banja Luka u cjelini me podržava i ne daju mi da odem s funkcije predsjednika stranke u Banjaluci, izjavio je danas za portal “Nezavisnih novina” Ognjen Tadić, predsjednik Gradskog odbora SDS-a Banjaluka.

Republika Srpska 29.08.2015 | 22:53
Ognjen Tadić: GO SDS - a mi ne da odem

On je rekao da je dio delegata koji je na početku napustio sjednicu Gradskog odbora SDS-a na njegovoj strani I da su svojim odlaskom izrazili nezadovoljstvo njegovom odlukom da ode s funkcije predsjednika Gradskog odbora.

Tadić je odbacio spekulacije da delegati koji su napustili sjednicu podržavaju Nenada Stevandića koji je prije izvjesnog vremena napustio Klub SDS-a u Narodnoj skupštini RS, članstvo u Glavnom odboru SDS-a i samu stranku.

Danas je u Banjaluci prekinuta sjednica Gradskog odbora SDS-a zbog nedostatka kvoruma.

Već na početku dio delegata je napustio sjednicu jer nisu prihvatili dnevni red koji je predložio Ognjen Tadić.

Tadić je istakao da on zahtjeva da delegati prihvate njegov plan za naredne izbore i za jačanje stranke, ali nije htio da kaže o kom planu se radi, međutim, dio Gradskog odbora je protiv i tvrdi da je taj plan pod uticajem članova bivšeg SDS koji su napustili stranku.

Sjednica Gradskog odbora SDS-a biće nastavljena 12. septembra.

Izvor: Nezavisne

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

GASTARBAJTER

29.08.2015 18:35

JAKO SUMNJIVO OBRAZLOŽENJE... DEMOKRATIJA JE UVJEK U PRAVU. ZATO ODMAH SPROVESTI DEMOKRATSKE IZBORE PO MJESNIM ZAJEDNICAMA... VIŠE KANDIDATA ZA PREDSJEDNIKA I DA SE O KANDIDATIMA GLASA TAJNO - TO JE BUDUĆNOST ZA SVAKU STRANKU NA OVIM PROSTORIMA, KOJA PLANIRA DA OSVOJI GLASOVE POŠTENIH BIRAČA... JAVNO TREBA DA SE ZNA DA VRIJEME TAJKUNA - POLITIČKIH LIDERA USKORO DAVNA PROŠLOST... PA NEĆE VALJDA I SDS PONOVO DA GRADI KULT LIČNOSTI I KRIMINALNO PREDUZEĆE JEDNOG LICA, KAKAV JE SNSD, JER O TOM SNSD-U PRIČA ČITAVA ZAPADNA EVROPA, KAO NEGATIVNOM PRIMJERU POLITČKE PARTIJE I KAŽU DA JE CRNA GORA NISTA, ŠTA SE DEŠAVA U RS U KOJOJ JE NASILNA OLIGARHIJA JEDNOG ČOVJEKA...

ODGOVORITE
Name

Raso Pale

29.08.2015 21:03

Ognjen ako zeli da pomogne SDS treba se povuci s visokih stranackih pozicija jer clanstvo ga ne vidi svojim liderom

ODGOVORITE
Name

BašBaš

30.08.2015 05:00

Bas je lider Tadic!

Name

Mikailo

30.08.2015 07:24

Skidam kapu Stevandicu. Sve ih vrti oko malog prsta. Sledece izbore ce on jedini preziveti a Dunjic, Tadic i kompanija nece moci da se dosjete ko ih je izradio.

ODGOVORITE
Name

Ogi

30.08.2015 08:16

Ogi, ti si trebao doci živjeti u Srpsko Sarajevo, sa nama starim drugarima iz nekdašnjeg Sarajeva, pa bismo ovdje pravili priču. Pozdrav od starog drugara

ODGOVORITE
Name

Aleksa

30.08.2015 09:36

On kao hoce a oni kao ne daju? Nešto mi poznato zvuci.

ODGOVORITE
Name

BOLOE

30.08.2015 15:14

Niko se od njih nije ozbiljno pozabavio kriminalom i korupcijom, sve je suplja priča.

ODGOVORITE