Огњен Тадић: ГО СДС - а ми не да одем

Градски одбор СДС Бања Лука у цјелини ме подржава и не дају ми да одем с функције предсједника странке у Бањалуци, изјавио је данас за портал “Независних новина” Огњен Тадић, предсједник Градског одбора СДС-а Бањалука.

Република Српска 29.08.2015 | 22:53
Огњен Тадић: ГО СДС - а ми не да одем

Он је рекао да је дио делегата који је на почетку напустио сједницу Градског одбора СДС-а на његовој страни И да су својим одласком изразили незадовољство његовом одлуком да оде с функције предсједника Градског одбора.

Тадић је одбацио спекулације да делегати који су напустили сједницу подржавају Ненада Стевандића који је прије извјесног времена напустио Клуб СДС-а у Народној скупштини РС, чланство у Главном одбору СДС-а и саму странку.

Данас је у Бањалуци прекинута сједница Градског одбора СДС-а због недостатка кворума.

Већ на почетку дио делегата је напустио сједницу јер нису прихватили дневни ред који је предложио Огњен Тадић.

Тадић је истакао да он захтјева да делегати прихвате његов план за наредне изборе и за јачање странке, али није хтио да каже о ком плану се ради, међутим, дио Градског одбора је против и тврди да је тај план под утицајем чланова бившег СДС који су напустили странку.

Сједница Градског одбора СДС-а биће настављена 12. септембра.

Извор: Независне

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

ГАСТАРБАЈТЕР

29.08.2015 18:35

ЈАКО СУМЊИВО ОБРАЗЛОЖЕЊЕ... ДЕМОКРАТИЈА ЈЕ УВЈЕК У ПРАВУ. ЗАТО ОДМАХ СПРОВЕСТИ ДЕМОКРАТСКЕ ИЗБОРЕ ПО МЈЕСНИМ ЗАЈЕДНИЦАМА... ВИШЕ КАНДИДАТА ЗА ПРЕДСЈЕДНИКА И ДА СЕ О КАНДИДАТИМА ГЛАСА ТАЈНО - ТО ЈЕ БУДУЋНОСТ ЗА СВАКУ СТРАНКУ НА ОВИМ ПРОСТОРИМА, КОЈА ПЛАНИРА ДА ОСВОЈИ ГЛАСОВЕ ПОШТЕНИХ БИРАЧА... ЈАВНО ТРЕБА ДА СЕ ЗНА ДА ВРИЈЕМЕ ТАЈКУНА - ПОЛИТИЧКИХ ЛИДЕРА УСКОРО ДАВНА ПРОШЛОСТ... ПА НЕЋЕ ВАЉДА И СДС ПОНОВО ДА ГРАДИ КУЛТ ЛИЧНОСТИ И КРИМИНАЛНО ПРЕДУЗЕЋЕ ЈЕДНОГ ЛИЦА, КАКАВ ЈЕ СНСД, ЈЕР О ТОМ СНСД-У ПРИЧА ЧИТАВА ЗАПАДНА ЕВРОПА, КАО НЕГАТИВНОМ ПРИМЈЕРУ ПОЛИТЧКЕ ПАРТИЈЕ И КАЖУ ДА ЈЕ ЦРНА ГОРА НИСТА, ШТА СЕ ДЕШАВА У РС У КОЈОЈ ЈЕ НАСИЛНА ОЛИГАРХИЈА ЈЕДНОГ ЧОВЈЕКА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Расо Пале

29.08.2015 21:03

Огњен ако зели да помогне СДС треба се повуци с високих странацких позиција јер цланство га не види својим лидером

ОДГОВОРИТЕ
Name

БашБаш

30.08.2015 05:00

Бас је лидер Тадиц!

Name

Микаило

30.08.2015 07:24

Скидам капу Стевандицу. Све их врти око малог прста. Следеце изборе це он једини презивети а Дуњиц, Тадиц и компанија неце моци да се досјете ко их је израдио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оги

30.08.2015 08:16

Оги, ти си требао доци живјети у Српско Сарајево, са нама старим другарима из некдашњег Сарајева, па бисмо овдје правили причу. Поздрав од старог другара

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алекса

30.08.2015 09:36

Он као хоце а они као не дају? Нешто ми познато звуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОЛОЕ

30.08.2015 15:14

Нико се од њих није озбиљно позабавио криминалом и корупцијом, све је супља прича.

ОДГОВОРИТЕ